Derbystä piste plakkariin

IMG 3000

© Kuva: Ismo Alhoniemi

Ilves-Kissat ja TPV tarjosivat vauhdikkaan jalkapalloillan perjantaina Kaupissa. Ottelun alku ennakoi varsinaista maali-ilottelua, ja vaikkei aivan ottelun läpi kaasupedaali pohjassa mentykään, derby oli nautittavaa katsottavaa ja tasapeli jotakuinkin oikeutettu lopputulos.

Kissat aloitti maalinteon jo ottelun toisella minuutilla, kun Mauro Severino teki taitavan harhautuksen ja sijoitti pallon ohi Thanasis Zerisin. Kehnon alun jälkeen Punaiset saivat rivinsä järjestykseen, ja ensimmäisestä kunnon paikasta helähti: keskityksen jälkeen pallo jäi boksiin pyörimään, ja Nuutti Mustalahti tasoitti ottelun.

Molemmilla joukkueilla oli ensimmäisellä jaksolla omat paikkansa lisäosumiin. Antti Kujala oli lähellä johtomaalia, mutta pallo osui tolppaan. Hetken päästä Punaisten riveissä vaadittiin jo pilkkuakin, kun Kujala sai maistaa kontaktia rangaistusalueella. Jakson lopussa vaakasade tervehti pelaajia, ja tauolle mentiin tasalukemissa.

Toista jaksoa oli pelattu kymmenisen minuuttia, kun TPV meni hieman yllättäen johtoon: Kujala laittoi mestarillisen piston Mustalahdelle, joka teki illan toisen osumansa. Ennen vaihtoon menemistään Nuutti yritti vielä saalistaa hattutemppuakin, mutta se jäi toiseen kertaan.

75. minuutin kohdalla Punaiset joutuivat rikkomaan boksissa, ja pallo vietiin oikeutetusti pilkulle: Zeris ei pystynyt poimimaan keskelle suunnattua laukausta ja peli oli tasan. Lopussa molemmilla oli omat hetkensä, mutta tasapeliä ei voi pitää miltään kantilta vääryytenä.

Mikko Innanen unelmoi siitä, että joskus onnikin olisi nuorelle joukkueelle myötäinen: ”Alussa oltiin unisia, mutta onneksi päästiin pian hyvin peliin mukaan. Pojat tekivät molempiin suuntiin töitä todella riuskasti, ja olen joukkueesta hyvin ylpeä. Kaikki jäi kentälle tällä kertaa. Toivoisi, että kaiken epäonnen jälkeen saataisiin hyvästä työstä palkinto. Tämä viikko oli jälleen kaikkine tapahtumineen todella vaikea, ja suoritus siihen peilaten erinomainen”.

Innasen mukaan ensi viikon Ilves-peli on pakkovoiton paikka, ja miestä suoraan lainaten ”se me tullaan ottamaan”.

TPV:n kokoonpano:

Zeris
Antinaho
Danish
Hussein
Huttunen > 79" Kevaanranta
Kujala
Lähteenmäki
Merikoski
Mustalahti > 73" Kauhanen
Shala
Stenroos

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.