Ennen ottelua olennaisen äärellä

IMG 2574

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV:n kausi on ollut tähän asti sangen tapahtumarikas, eikä trendi näytä edelleenkään muuttuvan. Paikallisotteluun Ilves-Kissoja vastaan on valmistautuminen sujunut vähintäänkin värikkäästi, ja tapahtumat ovat osaltaan antaneet perspektiiviä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää.

Edellinen HJS-ottelu antoi joukkueen valmennukselle harmaita hiuksia mm. ulosajon ja korttitilin täyttymisen puolesta, ja torstaina saatiin kuulla Hakassa ilmenneestä koronatapauksesta. Hakan tilanteen myötä lainamiehet eivät ole käytössä perjantaina, mitä on pidettävä ikävänä lisänä TPV:n pelaajaruletissa.

Alkuviikosta joukkue koki todella hirveitä hetkiä, kun harjoituksissa TPV:n pelaaja menetti tajuntansa ja kuljetettiin sairaalaan tutkimuksiin. Tajuttomuutta kesti jonkun aikaa, ja tilanne näytti hyvin huolestuttavalta. Helpotus oli suunnaton, kun pelaaja ilmoitti toipumisestaan ja kotiutumisestaan.

Tapaus on edelleen pinnalla Mikko Innasen mielessä, vaikka derbyyn valmistaudutaan täysillä. ”Kyllä pelaajien hyvinvointi ja terveys on kaikkein tärkeintä, ja alkuviikon tapahtumat ovat edelleen takaraivossa. Joukkue valmistautuu Kissat-peliin paineettomassa tilassa, sillä tieto pelikaverin toipumisesta on paras ja tärkein uutinen – muulla ei ole niin paljon väliä.”

”Iloitaan siitä, että päästään joka tapauksessa pelaamaan ja näytetään vastustajalle, että vastoinkäymisistä huolimatta meiltä löytyy ruutia. Tulos nähdään pelin jälkeen, mutta joukkue pitää aina yhtä, vaikka mitä tulisi eteen.”