Ennen ottelua olennaisen äärellä

IMG 2574

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV:n kausi on ollut tähän asti sangen tapahtumarikas, eikä trendi näytä edelleenkään muuttuvan. Paikallisotteluun Ilves-Kissoja vastaan on valmistautuminen sujunut vähintäänkin värikkäästi, ja tapahtumat ovat osaltaan antaneet perspektiiviä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää.

Edellinen HJS-ottelu antoi joukkueen valmennukselle harmaita hiuksia mm. ulosajon ja korttitilin täyttymisen puolesta, ja torstaina saatiin kuulla Hakassa ilmenneestä koronatapauksesta. Hakan tilanteen myötä lainamiehet eivät ole käytössä perjantaina, mitä on pidettävä ikävänä lisänä TPV:n pelaajaruletissa.

Alkuviikosta joukkue koki todella hirveitä hetkiä, kun harjoituksissa TPV:n pelaaja menetti tajuntansa ja kuljetettiin sairaalaan tutkimuksiin. Tajuttomuutta kesti jonkun aikaa, ja tilanne näytti hyvin huolestuttavalta. Helpotus oli suunnaton, kun pelaaja ilmoitti toipumisestaan ja kotiutumisestaan.

Tapaus on edelleen pinnalla Mikko Innasen mielessä, vaikka derbyyn valmistaudutaan täysillä. ”Kyllä pelaajien hyvinvointi ja terveys on kaikkein tärkeintä, ja alkuviikon tapahtumat ovat edelleen takaraivossa. Joukkue valmistautuu Kissat-peliin paineettomassa tilassa, sillä tieto pelikaverin toipumisesta on paras ja tärkein uutinen – muulla ei ole niin paljon väliä.”

”Iloitaan siitä, että päästään joka tapauksessa pelaamaan ja näytetään vastustajalle, että vastoinkäymisistä huolimatta meiltä löytyy ruutia. Tulos nähdään pelin jälkeen, mutta joukkue pitää aina yhtä, vaikka mitä tulisi eteen.”

IMG 5589
19.09.2021

Toinen jakso koitui kohtaloksi

in Edustus uutiset
IMG 3148
17.09.2021

Sarjakärki kylään lauantaina

in Edustus uutiset
Puoliaika 4
11.09.2021

Vaikeaksi menee

in Edustus uutiset
maja
09.09.2021

Sami Maja poikkeusluvalla TPV:hen

in Edustus uutiset
IMG 3000
04.09.2021

Derbystä piste plakkariin

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.