"Johan tässä yhden päivän ajan kaikki olikin hyvin"

IMG 2017

© Kuva: Ismo Alhoniemi

Päävalmentaja Mikko Innasen tokaisu HJS-ottelun lopussa kertoo kaiken. TPV lähti kentältä kaikkensa antaneena, mutta vajaalla miehistöllä suoritettu taistelu ei palkinnut pisteillä. Joukkueen ilme oli toisella jaksolla kenties kauden paras, mutta tilanne sarjataulukossa alkaa muodostua todella tukalaksi.

HJS meni ottelussa ajoissa johtoon Eero Lambergin saatua keskityksen hyvään paikkaan, eikä Jaakko Häyhä ehtinyt etuylänurkkaan suuntautuneen laukauksen tielle. Molemmilla joukkueilla oli ottelun alkupuolella paikkansa, ja ottelu jatkui vauhdikkaana siihen asti, kunnes onnetar pyllisti jälleen kerran Punaisille.

Juuri loppukauden sopimuksen allekirjoittanut Juho Mattila joutui tiukassa paikassa rikkomaan liukasta HJS-hyökkääjää 24. minuutilla. Yleisö pidätteli hengitystään, minkä väristä korttia TPV-ikonille näytetään. Pettymys oli melkoinen, sillä tuomio oli raaka: Mattila ulos punaisella kortilla. Tuoreen vahvistuksen kohtalo on siis olla seuraavat ottelut pelikiellossa.

Tämän jälkeen tilanne meni tällä kaudella turhan tutuksi tulleeksi selviytymistaisteluksi. Reilun puolen tunnin jälkeen Punaiset olivat jo kahden maalin takaa-ajoasemassa, eikä vajaalla pelaaminen varsinaisesti helpottanut tilannetta.

Toiselle jaksolle lähdettiin lukemista 0-2. TPV:n leirissä protestoitiin todella raskaasti, kun 57. minuutilla Jesse Jaakkola kaadettiin boksissa, mutta tilanteesta ei vihelletty rangaistuspotkua. Tässä vaiheessa sisuuntuneet Paltsarit olivat ottaneet komennon kentällä, ja tunnin kohdalla tilanteita luotiin lähes liukuhihnalta. HJS oli pakotettu 62. minuutin kohdalla rikkomaan Nuutti Mustalahtea rangaistusalueella, ja tilanteesta seuranneen pilkun sijoitti Oiva Laaksonen tarkasti oikeaan alakulmaan.

Vaihtoja suoritettuaan HJS sai punaisesta langasta uudelleen kiinni. Silti TPV oli alivoimastaan huolimatta ottelussa niskan päällä. Pari minuuttia ennen täyttä aikaa Giscard Mosamete sai ajanpeluusta toisen keltaisen, ja sai vieraiden ensimmäisen suihkuvuoron. Punaisten kiri jäi kuitenkin yhtä maalia vajaaksi, eikä toisen jakson kiri palkinnut uutteraa joukkuetta.

Mikko Innanen oli silminnähden turhautunut ottelun jälkeen: ”Hetken saatiin iloita valoisammasta pelaajatilanteesta. Juho putosi kahden pelin ajaksi punaisen takia ja Aleksilla on korttitili täynnä. Mustafa puolestaan loukkaantui. Näin ollen puolustusta saa taas kursia kasaan seuraavaan otteluun.”

”Ensimmäinen jakso oli meiltä arka, mutta toisella jaksolla pojat äityivät taistelemaan kunnolla. Pelkkä hyvä taistelu ei lohduta, vaan pisteitä tarvittaisiin kipeästi. Voisi se onni kääntyä jossain vaiheessa. Mutta tässä vaiheessa on käännettävä katse eteenpäin, ja tehdä entistä kovempaa duunia treenikentällä. Edessä siintää jo Kissat-peli, ja joukkue tulee pistämään kaiken osaamisensa tiskiin myös siinä ottelussa.”

TPV:n kausi jatkuu ensi perjantaina paikallispelillä Ilves-Kissoja vastaan.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.