Juho Mattilalle ja Jesse Jaakkolalle loppukauden sopimukset

IMG 4652

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV on solminut Juho Mattilan ja Jesse Jaakkolan kanssa loppukauden kattavat sopimukset. TPV-ikoni Mattila ehti jo aiemmin kaudella pelata yhden ottelun Punaisten riveissä. Jatkosopimuksen mahdollisti TPV:n yhteistyökumppani Jussi Kuitunen - Bo LKV.

Kokenut Jaakkola siirtyy Ilves-Kissoista TPV:hen saadakseen peliaikaa, sillä pelivuosia on vielä jäljellä. Paperihommat on saatu kuntoon, joten molemmat pelurit ovat edustuskelpoisia jo huomisessa HJS-pelissä.

Päävalmentaja Mikko Innanen on tyytyväinen nyt solmittuihin sopimuksiin. ”Tämä on erittäin mieluinen juttu. Me saadaan riveihin lisää kokemusta ja porukkaan kilpailutilannetta. Varsinkin loukkaantumisten runtelemaan alakertaan tarvitaan leveyttä.”

”Nyt on aika alkaa keräämään pisteitä, jotta sarjasijoitusta saadaan kohennettua. Sarjapaikan suhteen nyt on tosi kyseessä. Onneksi seuraavat pelit pelataan Kaupissa, vaikka teknisesti ottaen joukossa on myös vieraspelejä.”

”HJS on paha vastus, sillä joukkueen hyökkäyskalusto on lohkon kenties paras. Vastassa ei siis ole nallipyssyosastoa, ja nyt meiltä vaaditaan vakautta ja taistelumielialaa. Pidemmälläkin ajanjaksolla HJS on ollut meille vaikea vastus.”

Jessen ja Juhon haastattelut julkaistaan pikapuoliin.

Kuten aina, TPV tarvitsee myös kotiyleisön tuen. Tule perjantaina Kauppiin katsomaan, kun TPV taistelee! TPV – HJS pe 27.08. klo 19:00.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.