Ansaittu tasoitus jäi saamatta

IMG 1088

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV taisteli leijonan lailla sarjakärki Jazzia vastaan Porissa, mutta loppukiri jäi kirvelevällä tavalla vajaaksi: Jazz piti pisteet kotona lukemin 2-1. TPV:n lopun taistelu oli komeaa katsottavaa, mutta toinen maali jäi saamatta hyvistä paikoista huolimatta.

Ottelun alku haettiin asemia. TPV sai oman syöttöpelinsä napsumaan vasta ensimmäisen vartin jälkeen. Jazz siirtyi kuin varkain johtoon 25. minuutin kohdalla. Johto-osumasta vastasi Elias Ahde, jonka harhautuksen jälkeinen pisto meni tarkasti alakulmaan. TPV:llä oli avausjaksolla omat paikkansa päästä pelissä tasoihin.

Toisen jakson alussa tuli kylmää vettä niskaan, kun Ahde oli jälleen asialla. Kahden maalin takaa-ajoasema tuntui hetken ajan lannistavan Paltsarit, mutta joukkue kasasi itsensä ihailtavalla tavalla. 55. minuutilla päästiin jo testaamaan riman kestävyyttä. Noin vartti jäljellä Farhad Rahimi sai pallon boksissa, ja teki tarkan sijoituksen alakulmaan – lukemat olivat 2-1.

TPV sai kavennuksesta virtaa. Ryhmityksen noston vuoksi Jaakko Häyhä joutui tekemään pari paraatipelastusta omassa päässä. Lisäajalla TPV oli pariin otteeseen todella lähellä tasoitusta, mutta palkinto jäi saamatta. Tämä jurppi syystäkin päävalmentaja Mikko Innasta.

”Ikävä jauhaa samaa levyä joka ottelun jälkeen, mutta omista virheistä sakotetaan tässä sarjassa armotta. Meidän taistelu lopussa oli mallikasta, ja oltaisiin ansaittu tasoitus. Eihän se silti Kapaa (valmentaja Kari Sainio) tai minua lohduta, että laitettiin sarjakärki vieraissa ahtaalle. Pisteitä me tarvitaan nyt ja kipeästi.”

Ensi perjantaina jatketaan Kaupissa, jonne vieraaksi saapuu sarjassa kolmantena oleva HJS.

TPV:n kokoonpano:

Häyhä
Antinaho
Danish
Hussein > 60" Huttunen
Kevaanranta > 46" Rahimi
Laaksonen
Listo
Lähteenmäki
Merikoski
Mustalahti

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.