TPV taisteli tasapelin

IMG 9811

© Kuva: Ismo Alhoniemi

Kuten ennakossa saumailtiin, TPV lähti lauantain kotiotteluun Honka Akatemiaa vastaan hyvin haastavista olosuhteista. Loukkaantuneiden lista oli niin pitkä, että penkille riitti vain varamaalivahti ja kaksi kenttäpelaajaa. Jäljellä olevat Punaiset lähtivät kuitenkin peliin sillä mielellä, että Kaupista ei pisteitä sovinnolla haeta. Joukkue toteutti pelisuunnitelmaa hyvin, ja taisteli jokaisesta pallosta. Tuloksena maaliton tasapeli ja kallisarvoinen sarjapiste.

Jaakko Häyhä aloitti maalissa Thanasis Zerisin loukkaannuttua viikkopelissä. Jaska oli todella loistavalla pelipäällä, ja oli useilla hienoilla torjunnoillaan Man of the match. Silti jokainen Paltsari ansaitsee illan esityksestä sisupuukon. Honka oli ottelussa niskan päällä, muttei päässyt maalinteossa tolppaa lähemmäksi.

Avausjaksolla nähtiin, että TPV pysyy ottelun vauhdissa hyvin mukana. Pallo oli kyllä enemmän Paltsarien puolustuspäässä, mistä kertovat ensimmäisen puoliajan kulmapotkulukemat 0-6. Hyökkäyssuuntaan Punaisten syöttöpeli hieman haki itseään, mutta ilman takaiskuja tauolle pääseminen oli tärkeää.

Tunnin kohdalla Honka tiukensi otettaan, ja TPV joutui aikaisempaa enemmän puolustuskannalle. Mahdolliset kaksi vaihtoaan isännät suorittivat 64. ja 75. minuuteilla. Kentälle saatiin tuoreempia jalkoja, ja Hongan haastaminen jatkui. Punaisten paras paikka oli 67. minuutilla, kun Roope Tuomi pelattiin komean kuvion jälkeen nokitusten maalivahdin kanssa, mutta Jasper Samooja onnistui torjumaan pienestä kulmasta tulleen laukauksen.

Loppuvaiheessa Paltsarit olivat hieman purjeessa. Kaikkein lähimpänä takaisku oli 87. minuutilla, jolloin pallo kolahti tolppaan. Katsojien riemuksi kuparinen kesti päätösvihellykseen asti, ja tyytyväisyys huokui Kaupin metalliaidan molemmilta puolilta.

Myös valmennus oli joukkueen esitykseen tyytyväinen. Mikko Innanen: ”Meillä on näin vähän miehiä ja kolmas peli viikkoon, niin täytyy antaa koko joukkueelle tunnustus, että jaksettiin taistella näin hienosti täydet 90 minuuttia. Me tiedetään kyllä olevamme fyysisesti kovassa kunnossa. Tämä osoitti, että puolustussuuntaan on jatkuvasti tehtävä kovasti töitä. Meillä oli paikkoja tehdä kyllä maalikin. Täytyy tunnustaa, että Honka oli tänään parempi futisjoukkue, mutta meidän taistelu lämmittää kovasti mieltä.”

Kari Sainio: ”Upea peli pojilta. Pelisuunnitelmaa toteutettiin sovitusti, ja puolustussuuntaan oltiin yhtenäisiä kautta linjan. Todella hyvin jaksettiin juosta loppuun asti. Tästä on hyvä jatkaa.”

Jatko menee ensin palauttelun merkeissä, mutta pidempään ei voi laakereilla lepäillä, sillä ensi perjantaina matkataan Poriin FC Jazzin vieraaksi.

TPV:n kokoonpano:

Häyhä
Rantanen
Huttunen
Lähteenmäki
Tuomi > Ibisevic 75”
Antinaho
Danish
Laaksonen
Listo
Rahimi > Kauhanen 64”
Mustalahti

Paasi

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.