Jobinpostia Salosta

IMG 9024

© Kuva: Ismo Alhoniemi

Salon Urheilupuiston ruoho oli upeassa kunnossa ja ennen ottelua ilmassa oli sadetta. Auringon paljastuttua Urheilupuiston katsojat saivat ihailla komeaa sateenkaarta, jonka juurelta ei löytynyt TPV:lle kultaa, eikä myöskään sarjapisteitä. Itse asiassa TPV:lle oli tarjolla vain hankaluuksia ja epäonnea.

Itse ottelussa paremmasta joukkueesta ei jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä. SalPa teki neljä ensimmäistä maaliaan erikoistilanteista ja aivan ottelun lopussa isännät saivat vielä yhden lahjamaalin. Punaiset olivat jatkuvissa hankaluuksissa SalPan taitavien pelaajien ja sujuvan hyökkäystenrakentelun kanssa. Peli meni selviytymistaisteluksi, mutta tällä erää ketään ei sentään ajettu ulos. Itseluottamus on nuorella joukkueella koetuksella.

”Voisihan sitä toivoa pelaajille lisää senttejä, kiloja ja pelattuja vuosia, mutta näillä mennään. Kaksinkamppailuissa jäimme tälläkin kertaa liian usein hopealle, eikä meidän syöttöpelimme riittänyt tänään taitavaa SalPaa vastaan”, Mikko Innanen paalutti illan antia. ”Mutta ehkä tämä epäonnikin voisi jossain vaiheessa kääntyä”.

Innanen viittasi ottelussa kauden aloittaneen Thanasis Zerisin tilanteeseen. Kausi kesti tällä erää reilut 50 minuuttia, ja päättyi yhteentörmäykseen SalPa-hyökkääjän kanssa tilanteessa, josta kotijoukkue meni 3-0 johtoon. Ja tämä siis heti sen jälkeen, kun edellinen vamma oli selätetty. Sairausloman pituutta voi tällä kertaa vain arvailla.

Positiivisista asioista voidaan mainita Ehdin Ibisevicin ensimmäinen paikka avauskokoonpanossa. Lepoa ei pelaajille ole luvassa, vaan lauantaina pelataan Kaupissa Honka Akatemiaa vastaan.

TPV:n kokoonpano:

Zeris > 53" Häyhä
Antinaho
Danish > 78" Rahimi
Ibisevic > 46" Mustalahti
Keväänranta > 53" Huttunen
Laaksonen
Listo
Lähteenmäki.
Merikoski
Rantanen
Stenroos > 78" Tuomi

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.