Tärkeä kotipeli edessä

kaapo tpv

© Kuva: Markku Lindström

TPV jatkaa kauttaan lauantaina kotona Kaupissa, jonne kyläilemään saapuu SalPa. Vieraat ovat kerenneet pelaamaan vasta kuusi sarjaottelua, joista pistepussiin on kertynyt saman verran pisteitä kuin TPV:lle. Toisin kuin Punaisilla, SalPan pelit ovat olleet hyvin vähämaalisia tähän asti.

TPV painii edelleen kovien miehistöongelmien kanssa – loukkaantumiset vaivaavat edelleen ja pelikiellossakin on pelaajia: TPV on saanut kohtuuttoman paljon varoituksia, vaikkei joukkue sinällään ole pelannut erityisen kovaa. Onneksi sairastuvalta saadaan hieman helpotusta pahimpaan tuskaan, ja Hakaltakin on edelleen kolme miestä käytössä.

Mikko Innanen unelmoi kuitenkin siitä, että joskus vaihtopenkilläkin olisi vähemmän väljää ja pelaajat pääsisivät tutuille pelipaikoilleen: ”Koska poissaolot ovat painottuneet puolustukseen, joudutaan miehiä edelleen peluuttamaan oudoilla pelipaikoilla. Tästä huolimatta lauantain tavoitteena on eheä suoritus ja parempi latinki, kuin vieraspeleissä on saatu aikaiseksi.”

Lauantain ottelu on erityisen tärkeä siinä mielessä, että putoamisviivan alta olisi päästävä pois mitä pikimmiten. Kotiyleisön tuki on tärkeää tässä tilanteessa – siitä Paltsarit saa selkeästi voimaa!

TPV – SalPa Kaupissa lauantaina 7.8. klo 18:30. Tervetuloa!

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.