Värikäs draama päättyi pistejakoon

IMG 6507

© Kuva: Ismo Alhoniemi

”Paljon tänään oli hyvää, mutta hieman paha maku jäi tästä tasurista suuhun”, kiteytti päävalmentaja Mikko Innanen heti 3-3 tasapeliin päättyneen Ilves-Kissoja vastaan pelatun derbyn jälkeen. ”Ensimmäinen jakso oli meiltä hienoa peliä, mutta toisella jaksolla pallollinen peli oli heikompaa. Lisäksi puolustuspään helpot virheet maksoivat meille jälleen. Tästä huolimatta olimme mielestäni tänään parempia ja tästä ottelusta oli täydetkin pisteet tarjolla.”

Perjantain paikallispeli tarjosi varsinaisen jalkapallotrillerin, jonka käänteet eivät jättäneet ketään kylmäksi. Tilanteita ja maaleja nähtiin runsain mitoin, ja lopussa tunteetkin ottivat vallan voitosta kisailtaessa. Molemmilla joukkueilla oli ennen ottelua kysymysmerkkejä, sillä TPV:n poissaolojen lista oli mittava, kun taas Kissojen rasitteena oli ylipitkäksi venynyt kesätauko.

Ensimmäisellä jaksolla TPV oli hienosti pelin päällä, mutta Kissat meni kymmenen minuutin jälkeen johtoon - vaikka Toni Toijalan laukaus ei täysin onnistunutkaan. TPV piti paikallisvastustaan pihdeissä pitkiäkin aikoja, ja lopulta Iltaf Danish toi Punaiset ansaitusti tasoihin ennen taukovihellystä. Kissojen vastahyökkäykset nostivat kuitenkin katsojien pulssia useasti avausjakson aikana.

Toisen jakson alussa Akseli Lähteenmäki pääsi yhdellä kosketuksella maalintekopaikkaan, eikä nuorukainen erehtynyt. Tunnin kohdalla isännille sattui musta hetki, jonka aikana Kissat pääsi rankaisemaan kahdesti perättäin luvattoman helposti. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu, ja jo pian takaiskujen jälkeen isäntien tasoitus oli lähellä. Lopulta vaihdosta kentälle päässyt Miska Huttunen toi Paltsarit tasoihin kovan rallin jälkeen.

Ottelun loppuminuutit olivat tunnelmaltaan sangen lämpimiä. TPV:n Lauri Merikoski lensi punaisella kortilla ulos hieman ennen täyttä aikaa. Pian tämän jälkeen Oiva Laaksonen järjesteli upeasti itselleen paikan ratkaista ottelu kovasta repimisestä huolimatta. Lisäajalla jaettiin vielä varoituksia pienen tivolin jälkeen. Viiden minuutin lisäajan jälkeen molemmat joukkueet poistuivat kentältä lisäpiste plakkarissa.

Punaisten kova urakka jatkuu jo ensi keskiviikkona, jolloin Kauppiin saapuu vieraaksi KaaPo.

TPV:n kokoonpano:

Häyhä
Antinaho
Danish
Keväänranta > Huttunen 67"
Laaksonen
Lähteenmäki
Mattila
Merikoski
Rahimi > Mustalahti 46"
Stenroos
Strömsholm