Miehistöpula vaivaa ennen Kissat-peliä – uusia kasvoja kentällä

IMG 2944

© Kuva: Ismo Alhoniemi

Kesätauko ei ole kohdellut TPV:n edustusjoukkuetta hellien, sillä tällä hetkellä joukkueen pelaajatilanne on sanalla sanoen haastava. Loukkaantuneena, sairaana tai pelikiellossa on peräti tusinan verran pelaajia. Erityisesti poissaolot koskevat joukkueen puolustusta, ja nopeat ratkaisut ovat olleet tarpeen, jotta penkiltä löytyisi pelaajia perjantaina.

Kahden Haka-lainan lisäksi perjantaina kentällä nähdään kaksi uutta kasvoa: TPV:n alakertaa viimekin kaudella paikannut Juho Mattila on joukkueen riveissä näillä näkymin seuraavien kahden ottelun ajan. Tampere Unitedista tulee puolestaan Nils Strömsholm, joka on tämänhetkisen tiedon mukaan käytettävissä kolmen ottelun verran.

Päävalmentaja Mikko Innanen puistelee päätään ja levittelee käsiään epäonnisen jakson keskellä: ”Meinaavat sanat loppua kesken tätä tapahtumaketjua kuvaillessa. Ei voi kuin toivoa, että pelaajia alkaa piakkoin palaamaan takaisin muonavahvuuteen, sillä tulevina viikkoina pelataan todella paljon otteluita, ja seuraava kuukausi tulee määrittämään tämän kauden lopputulemaa hyvin suuresti.”

”Silti lähdemme Ilves-Kissoja vastaan tärkeään paikallispeliin hyvällä mielellä. Ilves-Kissat on pelaajistoltaan tuttu ja mieluisa vastus. Joukkue on luokaltaan lohkon parempaa puoliskoa, mutta tunnemme vastustajan hyvin ja olemme vaikeista lähtökohdista huolimatta valmiita. Treeneissä ollaan panostettu aggressiivisempaan tilanteisiin menoon, koska siinä jos missä meillä on parannettavaa.”

Sääennuste perjantai-illaksi on kesäinen, ja tässä ottelussa on vihdoin auki kannattajien peräänkuuluttama olut-terassi. Tervetuloa siis perjantaina 23.07. klo 19 Kauppiin!