Grani TPV:n vieraaksi keskiviikkona

voitto2

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV:n juhannustauko jäi lyhyeksi: voittoisan Ilves -ottelun jälkeen vedettiin pari päivää henkeä, mutta treenikentällä oltiin jo sunnuntaina. Keskiviikkona kylään saapuu sarjassa neljäntenä oleva GrIFK.

Mikko Innanen kertoo torstain komean voiton tuoneen hyvää fiilistä ryhmään: ”Totta kai voiton jälkeen oli iloisia ilmeitä. Yksittäisen voiton jälkeen ei voida kuitenkaan alkaa leijumaan – meidän on edelleen lähdettävä jokaiseen otteluun täysillä.”

”Voitot vaativat maksimaalista onnistumista. Meidän on joka ottelussa pysyttävä näissä perusasioissa kiinni: joukkueena pelaaminen, työnteko, uhrautuva pelaaminen, taklaaminen sekä pallon nopea liikuttelu.”

Tahti jatkuu tiukkana, sillä seuraava ottelu on jo tulevana sunnuntaina. Aivan täysi ryhmä Innasella ei tällä hetkellä ole käytettävissä: ”Muutama loukki on edelleen, ja pientä sairasteluakin on ollut. Hakasta saamme edelleen pelaajia käyttöön, mikä on todella arvokas juttu.”

Innanen odottaa keskiviikkona kovaa vastusta. ”Grani on kokenut ja rutinoitunut porukka, jossa on kovia pelimiehiä. Joukkue on laadukas, joten pelistä tulee varmasti kova”.

TPV – GrIFK Kaupissa keskiviikkona 30.06. klo 18:30. Tervetuloa!