Komea voitto paikallispelistä!

voitto

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV avasi kauden voittotilinsä todella kovalla esityksellä: liigamiehiä pursunut Ilveksen kakkosjoukkue joutui poistumaan kentältä 1-0 tappio niskassaan. Hienosti ottelussa mukana ollut Kaupin yleisö näki asiaansa keskittyneen ja virheitä pelkäämättömän TPV:n, joka ei kuvia kumarrellut.

Paltsarit aloittivat ottelun pirteästi ja ensimmäisten minuuttien aikana illan isännät kehittivät parikin hyvänlaista maalipaikkaa. Ottelun avausmaalia ei tarvinnutkaan odottaa kauan, sillä 9. minuutilla Oiva Laaksonen vapautti hienon oivalluksen jälkeen boksissa Granit Shalan, joka ei erehtynyt vaan sijoitti pallon eleettömästi maaliin.

TPV säilytti johtonsa koko jakson ajan. Punaisilla oli jakson parhaat paikat ja etenkin Nuutti Mustalahti aiheutti Ilvekselle vaikeuksia haastoillaan. TPV oli pallon kanssa erittäin varma, ja syöttöpeli sujui hyvin. Ilveksen pahimmat paikat tuomittiin paitsioiksi, ja loput paikat Jaakko Häyhä hoiteli varmasti. TPV:n suoraviivainen peli tuntui purevan vastustajaan.

Toisella jaksolla Punaiset jatkoivat järkevää pelaamista. Nippu pysyi tiukkana, eikä Ilves saanut tarpeeksi laadukkaita paikkoja Häyhän yllättämiseen. TPV panosti vastaiskuihin, joista pari oli sangen maukkaita. Tällä kertaa alakerran epäjärjestykseltä vältyttiin ja esitys oli heittämällä kauden paras. Ottelun päätösvihellyksen jälkeen koko henkilökunnasta välittyi suunnaton ilo, mutta myös helpotus. Tämä voitto pisti kauden kerralla raiteilleen.

Ottelun tulos on upea siinäkin mielessä, että Kakkos-Ipa marssitti kentälle lukuisia liigastatuksen miehiä: mm. loukkaantumisista toipuneet Ilari Mettälä ja Tuomas Ollila yrittivät kaataa TPV:tä turhaan. Liigamiehiä ei kunnioitettu, ja voittoa voi pitää oikeutettuna.

Myös Mikko Innanen iloitsi avausvoitosta, joka oli monelle suuri yllätys: ”Me ollaan Kapan (Sainio) kanssa todella ylpeitä koko joukkueesta. Peliin tultiin hienolla ilmeellä, ja voiton arvoa nostaa se, että vastustajan riveissä oli todella kovia pelimiehiä. Tuolla uhrautumisella omassa boksissa voi tulosta odottaa tästä eteenpäinkin. Mielestäni oltiin lähempänä lisäosumia kuin Ilves tasoitusta. Nyt huilataan pari päivää, ja palataan entistä suuremmalla innolla kentälle. Kotiyleisön tuki oli tänään todella tärkeää ja siitä haluamme kiittää kannattajia”.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.