Paikallispeli avaa juhannuksen

IMG 5818

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV palaa lähes kahden viikon tauon jälkeen sarjapelien pariin – vastaan tulee lohkon ennakkosuosikkien joukkoon kuuluva Ilves/2. TPV on viettänyt pettymykseen päättyneen HJS-pelin jälkeen aikaa harjoituskentällä, mutta kuumalla säällä kuormaa on hieman kevennetty. ”Haluamme, että meillä on täydet energiat käytettävissä torstain ottelussa. Keli on todella raaka, ja tekonurmella lämpö on vieläkin kovempi, jos mahdollista”, päävalmentaja Mikko Innanen toteaa.

Innanen pitää Ilveksen kakkosjoukkuetta arvossaan. ”Vastassa on lohkon paras joukkue, vaikkei pisteitä vielä paljoa plakkarissa olekaan. Pistemäärä ei todellakaan vastaa joukkueen tasoa – kyseessä on energinen, taitava, kestävä ja hyvin liikkuva porukka. Meidän pitää olla alusta asti valmiita Ilveksen vauhtiin, ja horjuttaa yskien kauteen lähteneen joukkueen itseluottamusta parhaamme mukaan”.

Pelaajatilanne on tyydyttävällä tolalla. ”HJS-pelissä pari peluria otti hieman osumaa, ja samat pitkäaikaispotilaat ovat edelleen sivussa. Hakalta meillä on Ilves-pelissäkin sama kolmikko käytössä kuin tähänkin asti.”

HJS-pelistä jäi valmennukselle hampaankoloon. ”Olen itse pyöritellyt, miksi Hämeenlinnassa peli meni niin kuin meni. Mutta pelaajat ovat varmasti jo siirtyneet eteenpäin. Torstain ottelussa kaikki paineet ovat vastustajalla, ja me haluamme omalta osaltamme iskeä lisää painetta pönttöön. Olemme valmiita otteluun”.

TPV – Ilves/2 Kaupin urheilupuistossa torstaina 24.6. klo 19:00. Tervetuloa!

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.