Edustusjoukkueen pelaajat mukana Futisklubin treeneissä

futisklubi

© Kuva: Tuuli Kuismin

TPV:n edustusjoukkueen pelaajat osallistuvat tänäkin kesänä Futisklubilaisten treeneihin. Tämän hyvän mielen projektin takana ovat edustusjoukkueen valmentaja Mikko Innanen sekä Futisklubin Sari Ilola.

Innaselle tämä on mieleinen projekti: ”On tärkeää, että edustusjoukkueen pelaajat ovat mukana lasten futisharrastuksessa. Pelaajilta Futisklubin ohjaajat saavat arvokkaita neuvoja ja vaikutteita. Ennen kaikkea tällä on seuraa yhdistävä vaikutus. Omat kasvattimme ovat aloittaneet jalkapalloharrastuksensa vastaavista klubeista. Viime vuonna saimme tästä toiminnasta hyvää palautetta, ja niinpä oli helppoa lähteä myös tänä kesänä mukaan”.

Myös Ilola on yhteistyöstä mielissään: ”On hienoa saada edustuksen pelaajat Futisklubiin vetämään treenejä ja olemaan yhdessä lajiin vasta tutustuvien kanssa. Tämä on iso juttu etenkin pienemmille futaajille, ja se antaa hyvää tsemppiä tuleviin treeneihin ja peleihin. Treenien jälkeen huomaa hyvin, kuinka lasten into kasvaa ja tulevissa treeneissä harjoitellaan vähän kovemmin kuin aikaisemmin. Paljon kiitosta tulee myös vanhemmilta sekä ohjaajilta, jotka saavat samalla myös vinkkejä treenien vetämiseen.”

Ensimmäiset kaupunginosien Futisklubi-treenit edustusjoukkueen pelaajien kanssa pidetään jo tänä viikonloppuna.