TPV on valmis sarja-avaukseen

IMG 2574

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV:n edustusjoukkueen ja kannattajien pitkään odottama hetki on käsillä: torstaina sarjakausi potkaistaan viimein käyntiin. Vastaan sarja-avauksessa asettuu FC Jazz. Ennen ottelua saatiin hyviä uutisia viranomaisilta, sillä Kauppiin voidaan ottaa yleisöä stadionin kapasiteetin puitteissa.

Mikko Innasella on käsissään nuori ja innokas porukka: ”Pitkä ja pariin otteeseen venytetty pre-season kävi välillä pelaajien hermoille ja turhautuneita pelaajia oli motivoitava. H-hetken lähestyessä joukkueessa tuntuu olevan positiivinen vire ja iloinen tunnelma.”.

”Huomenna on tärkeintä, ettei jännitetä sarja-avausta tai paikalle pääsevää yleisöä. Peliin on saatava rentoutta ja rauhallisuutta. Otetaan voimavarana se, että ulkopuolisten odotukset ovat nuorta joukkuetta kohtaan sangen maltillisia.”

Pitkä valmistautuminen käytettiin hyödyksi, sillä joukkue kasattiin aivan alusta asti ja meno oli talvella kovaa: ”Talvella harjoiteltiin lujasti, jotta saatiin kovuutta ja fyysisiä ominaisuuksia eteenpäin. Pelitapaan saatiin niitä elementtejä, joita Kapan (Sainio) kanssa tavoiteltiinkin. Ydinporukka on pysynyt sangen hyvin ehjänä, vaikka loukkaantumisia on ollut”.

Aivan optimikokoonpanoa ei torstaina kentälle saada, sillä pari loukkaantumista sotkee hieman valmistautumista. Toisaalta FC Hakalta saadaan ensimmäisiin peleihin apuja – viimeisessä harjoitusottelussa uusien pelaajien mukaantulo näkyi erityisesti hyökkäysten juonikkuutena ja monipuolisuutena.

Innanen toivoo lehtereille pääsevän yleisön kannustavan omiaan voimakkaasti: ”Nyt joukkueessa on kauan kaivattuja omia kasvatteja, ja nuori joukkue tarvitsee yleisön vankkaa tukea. Oikeanlainen kannustus tuo varmasti lisää uskoa omaan tekemiseen.”

”Toivon, että saamme hyvän alun kauteen. Tahti on heti tiukka, sillä reilussa viikossa pelataan kolme ottelua.”

TPV – FC Jazz Kaupin stadionilla torstaina 03.06. klo 18:30

IMG 5818
24.06.2021

Paikallispeli avaa juhannuksen

in Edustus uutiset
IMG 6289
12.06.2021

Pisteet valuivat hukkaan Hämeenlinnassa

in Edustus uutiset
IMG 5801
08.06.2021

Virheet kävivät kalliiksi Tapiolassa

in Edustus uutiset
IMG 4972
04.06.2021

TPV avasi kauden tasapelillä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.