TPV on valmis sarja-avaukseen

IMG 2574

© Kuva: Ismo Alhoniemi

TPV:n edustusjoukkueen ja kannattajien pitkään odottama hetki on käsillä: torstaina sarjakausi potkaistaan viimein käyntiin. Vastaan sarja-avauksessa asettuu FC Jazz. Ennen ottelua saatiin hyviä uutisia viranomaisilta, sillä Kauppiin voidaan ottaa yleisöä stadionin kapasiteetin puitteissa.

Mikko Innasella on käsissään nuori ja innokas porukka: ”Pitkä ja pariin otteeseen venytetty pre-season kävi välillä pelaajien hermoille ja turhautuneita pelaajia oli motivoitava. H-hetken lähestyessä joukkueessa tuntuu olevan positiivinen vire ja iloinen tunnelma.”.

”Huomenna on tärkeintä, ettei jännitetä sarja-avausta tai paikalle pääsevää yleisöä. Peliin on saatava rentoutta ja rauhallisuutta. Otetaan voimavarana se, että ulkopuolisten odotukset ovat nuorta joukkuetta kohtaan sangen maltillisia.”

Pitkä valmistautuminen käytettiin hyödyksi, sillä joukkue kasattiin aivan alusta asti ja meno oli talvella kovaa: ”Talvella harjoiteltiin lujasti, jotta saatiin kovuutta ja fyysisiä ominaisuuksia eteenpäin. Pelitapaan saatiin niitä elementtejä, joita Kapan (Sainio) kanssa tavoiteltiinkin. Ydinporukka on pysynyt sangen hyvin ehjänä, vaikka loukkaantumisia on ollut”.

Aivan optimikokoonpanoa ei torstaina kentälle saada, sillä pari loukkaantumista sotkee hieman valmistautumista. Toisaalta FC Hakalta saadaan ensimmäisiin peleihin apuja – viimeisessä harjoitusottelussa uusien pelaajien mukaantulo näkyi erityisesti hyökkäysten juonikkuutena ja monipuolisuutena.

Innanen toivoo lehtereille pääsevän yleisön kannustavan omiaan voimakkaasti: ”Nyt joukkueessa on kauan kaivattuja omia kasvatteja, ja nuori joukkue tarvitsee yleisön vankkaa tukea. Oikeanlainen kannustus tuo varmasti lisää uskoa omaan tekemiseen.”

”Toivon, että saamme hyvän alun kauteen. Tahti on heti tiukka, sillä reilussa viikossa pelataan kolme ottelua.”

TPV – FC Jazz Kaupin stadionilla torstaina 03.06. klo 18:30

IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
IMG 7113
08.10.2021

Sarjataso vaihtuu, mutta me tulemme takaisin

in Edustus uutiset
IMG 6507
04.10.2021

Haastattelussa Granit Shala ja Mikko Innanen

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.