TPV kovassa kyydissä Tehtaan kentällä

IMG 2653

© Kuva: Ismo Alhoniemi

 

TPV pelasi lauantaina Hakaa vastaan harjoitusottelun Tehtaan kentällä. Vastaan tuli laadukas kokoonpano liigavauhtia kokeneista pelaajista ja valikoiduista A-junioreista. Tämä oli siis TPV:n nuorelle joukkueelle kova testi, mutta samalla mainio tilaisuus kokea Veikkausliigan vaatimustaso. Ottelu päättyi Hakan voittoon 5-2 (3-0). TPV:n molemmat maalit teki Nuutti Mustalahti.

Haaste oli iso ja se realisoitui kentällä – aikaa ratkaisuihin oli todella rajallisesti ja taitavat vastustajat söivät myös tilan kentällä. Ajoittain Paltsarit saivat syöttöpelinsä kulkemaan, mutta syöttöjen viivästyessä vastustajan prässi oli armoton. Henkilökohtaiset virheet näkyivät myös tulostaululla.

Mikko Innanen oli ottelun jälkeen realistisella tuulella: ”Lahjoitimme Hakan kaksi ensimmäistä maalia virheiden kautta ja se selkeästi lamaannutti poikia. Toisella jaksolla Hakan tempo hieman putosi ja päästiin peliin mukaan paremmin. Voimassa, nopeudessa, kaksinkamppailuissa ja syötöissäkin oltiin vähän jäljessä. Valmennuksen täytyy pyrkiä yksinkertaistamaan ja selkeyttämään tiettyjä asioita, jotta jatkossa tiukoissa paikoissa oltaisiin valmiimpia.”

”Paljon positiivistakin löytyy. Nuutti tuli hienosti vaihdosta peliin ja sai onnistumisia tärkeään paikkaan. Toinen maali, jossa puhkaisimme vastustajan puolustuslinjan, oli meiltä hienosti rakennettu. Meidän pelaajat saivat hyvän kuvan siitä, minkä takia tehdään töitä joka päivä. Lisäksi koko tapahtuma oli onnistunut ja kiitän FC Hakaa hyvistä olosuhteista.”

TPV:n kokoonpano:

Zeris
Rantanen
Merikoski
Hussein > Alizada 60"
Huttunen > Shala 45"
Keronen
Paavola > Mustalahti 45"
Stenroos
Danish
Keväänranta > Lähteenmäki 60"
Kujala > Ibisevic 75"

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.