TPV harjoitusotteluun Hakaa vastaan

tpv treenit0521 2

© Ismo Alhoniemi

 

TPV pääsee lauantaina Tehtaan kentälle pelaamaan harjoitusottelun Hakaa vastaan. Veikkausliigakiireiltään Haka laittanee kentälle nuorisopitoisen kokoonpanon, mutta on jo etukäteen selvää, että TPV saa makua liigavauhdista ja vastus tulee olemaan kivikova.

Mikko Innanen korostaa, että kyseessä on nuorille pelaajille hieno kokemus hienossa jalkapallopyhätössä. "Pääsemme vertaamaan omaa tasoamme todella kovan porukan kanssa ja pojille tämä on luonnollisesti hieno tilaisuus. Ratkaisut on syytä tehdä kentällä nopeasti ja tilaa ei tule olemaan liikaa, joten unelmointiin ei ole varaa."

"Kauden aloitus siirtyy kesäkuun alkuun, joten nämä harjoitusottelut ovat meille tärkeitä. Hakalle iso kiitos tästä tilaisuudesta. Toivottavasti tästä on yhtä lailla hyötyä myös heille. Samalla näemme pelaajia, jotka mahdollisesti tulevat kauden aikana hakemaan peliaikaa meidän joukkueestamme. Tästäkin on jatkoa ajatellen iso hyöty."

Innasen mukaan Paltsareitten terveystilanne on muutamaa pitkäaikaisempaa loukkaantumista lukuunottamatta paranemaan päin. Ennen kauden alkua pyritään vielä pelaamaan yksi harjoitusottelu, josta tiedotetaan asioiden varmistuttua.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.