TPV:lle lisää harjoitusotteluita

IMG 0969

© Ismo Alhoniemi

Kakkosen B-lohkon aloitus viivästyy koronarajoitusten vuoksi. Tällä hetkellä todennäköisimmät aloituspäivät sarjapeleille ovat 30.5. tai 3.6. Pitkä pre-season vaatii harjoittelun lisäksi myös lisää pelejä, joten TPV ilmoittaa tulevista otteluista.

TPV pelaa harjoituspelin Hakan vieraana lauantaina 15.5. Koska Hakalla on edellisenä iltana Veikkausliigan peli, tulee koskilaisten kokoonpano koostumaan vähemmän Veikkausliigassa peliaikaa saaneista pelureista ja nuorista lupauksista. Myös seuraavalle viikonlopulle on suunnitteilla harjoitusottelu, mutta siitä tiedotetaan lisää vasta, kun asiat saadaan lyötyä lukkoon.

TPV nosti täksi viikoksi viisi pelaajaa edustuksen harjoitusrinkiin A-junioreista. Tämä on tuonut uutta kipinää ja kilpailutilannetta harjoituksiin. Päävalmentaja Mikko Innanen pitää mahdollisena, että ennen sarjakauden alkua saadaan vielä sopimusuutisia.

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.