Edustusjoukkue voitti A-juniorit tiukassa kamppailussa

valmentajat

Mikko Innanen ja Kari Sainio tarkkailevat joukkueita piippuhyllyltä © Ismo Alhoniemi

Torstai-iltana Kaupissa oli kentällä suuri määrä TPV:n lahjakkuuksia, kun TPV:n edustusjoukkue ja A-juniorit ottivat toisistaan mittaa harjoitusottelussa. Tiukan ottelun voitti lopulta edustusjoukkue, jolle ottelun ainokaisen maalin teki Tino Keväänranta juuri ennen täyttä aikaa.

Ottelu pelattiin muodossa 3x30 minuuttia, jotta A-juniorit pystyivät kierrättämään saatavilla olevia pelaajia. Niinpä näytönpaikkoja oli tarjolla monelle pelurille. A-juniorit saivat tunnustusta edustusjoukkueen valmennukselta.

”A-junioreiden valmennus oli saanut pojat pelaamaan loistavasti joukkueena ja antamaan uhrautuvasti kaikkensa joka tilanteessa. Ottelu olisi hyvin voinut päättyä tasan tai jopa A:n voittoon, sillä heillä oli useampi laadukas maalipaikka.”

Voitosta huolimatta Mikko Innanen ja Kari Sainio eivät aivan varauksetta silitelleet omiensa päätä, vaan edustusjoukkue piti ottelun jälkeen kopissa pitkän palaverin. Vaikka edustusjoukkue hallitsi ajoittain palloa jopa mielin määrin ja sai suoritettua kontrolloituja hyökkäyksiä, jäivät maalia kohden saadut laukaukset sangen vähiin.

”Jatkossa meidän on panostettava entistä enemmän siihen, että joukkue pystyy vastaamaan joka ottelussa vaatimustasoon. Joka tapauksessa saimme tästä ottelusta paljon oppia, ja A-junioreista tuli hyviä näyttöjä jatkoa ajatellen”.

 

 TPV toivottaa kaikille hauskaa vappua! 

 
Tilannekooste: Henri Kilpinen