Kovaa oppia Porista

Lopputulos face 1

© Ismo Alhoniemi 

TPV vieraili lauantaina Porissa Musan Salaman vieraana. Etukäteen kovaksi arvioitu isäntäjoukkue osoittautui nuorille Paltsareille todella vaativaksi vastukseksi ja tuliaisina reissusta oli puhdas 3-0 tappio.

Ensimmäisellä jaksolla TPV:llä oli vaikeuksia vastata porilaisten vahvaan prässiin. Jakso sujuikin voittopuolisesti MuSan hallinnassa ja 2-0 taukotulosta voi pitää ansaittuna. Päävalmentaja Mikko Innanen myönsi, että kyyti oli avausjaksolla kylmää: ”Erittäin kova joukkue oli vastassa ja ensimmäisellä jaksolla oltiin ihmeissään, kun tilaa ja aikaa ei ollut nimeksikään”.

Toisella jaksolla pelin tempo laski selvästi ja myös TPV pääsi peliin mukaan. Mahdollisuudet kovaa MuSaa vastaan olivat kuitenkin melko vähissä ja maalipaikat harvassa. MuSa käytti vielä toisella jaksolla erikoistilanteen hyväkseen ja loppunumerot kuvaavat melko hyvin pelin kulkua.

”Kovaa oppia saatiin tältä reissulta, mutta tämäkin vei meitä eteenpäin. Joukkueelle tekee hyvää nähdä, mikä taso on yhtä sarjatasoa ylempänä.”

 

Tilannekooste: Henri Kilpinen

IMG 0969
07.05.2021

TPV:lle lisää harjoitusotteluita

in Edustus uutiset
IMG 0316
29.04.2021

Edustus ja A-juniorit jäsentenvälisessä

in Edustus uutiset
IMG 7985
23.04.2021

TPV nuorella ryhmällä Poriin

in Edustus uutiset
IMG 9132
17.04.2021

TPV jäi ilman palkintoa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.