TPV nuorella ryhmällä Poriin

IMG 7985

© Ismo Alhoniemi 

 

TPV jatkaa kauteen valmistautumista kovalla haasteella – lauantaina Porissa Paltsareita isännöi Ykkösessä pelaava MuSa. Porilaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa Ykkösessä, sillä kahdella kaudella runkosarjan loppusijoitus on ollut viides. Nuorella TPV-ryhmällä tulee olemaan vastassaan oikukkaan kevätsään lisäksi vahva joukkue, joten oppia on tarjolla roppakaupalla.

MuSan runko on säilynyt viime kaudesta sangen hyvin ja joukkueen vahvistukset on yleensä noukittu tarkalla sihdillä – esimerkkinä viime kausina loistavasti onnistuneet japanilaispelaajat. MuSa on vahva porukka, jota vastaan erikoistilanteissa tarvitaan erityistä kovuutta. Lauantain pelissä ei anteeksi pyytelemällä tulla juhlimaan.

TPV:llä on ristinään edelleen loukkaantumisia ja myös muita poissaoloja sattuu juuri tälle viikonlopulle. Matkaan lähteekin mukaan pari uutta kasvoa A-junioreista ja yleisesti ottaen kentällä tullaan näkemään nuorta voimaa.

Päävalmentaja Mikko Innasen mukaan Poriin lähdetään pelaamaan omaa peliä ja ottamaan vastaan arvokasta kokemusta. Otteluraportti tulee löytymään näiltä sivuilta mahdollisimman pian matsin jälkeen.

IMG 0969
07.05.2021

TPV:lle lisää harjoitusotteluita

in Edustus uutiset
IMG 0316
29.04.2021

Edustus ja A-juniorit jäsentenvälisessä

in Edustus uutiset
Lopputulos face 1
25.04.2021

Kovaa oppia Porista

in Edustus uutiset
IMG 9132
17.04.2021

TPV jäi ilman palkintoa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.