TPV jäi ilman palkintoa

IMG 9132

© Ismo Alhoniemi

 

- Viimeistelystä se jäi kiinni, päävalmentaja Mikko Innanen puuskahti sen jälkeen, kun erotuomari oli viheltänyt TPV:n ja Ilves-Kissojen harjoitusottelun päättyneeksi. Joukkueet puursivat aurinkoisella Kaupin tekonurmella tasatahtiin, mutta ottelun voitti lopulta Ilves-Kissat maalein 0-1.

Ottelussa oli paljon hyvää: nuoret edustuksen pelaajat pärjäsivät sekä taidollisesti että fyysisesti vastustajilleen. TPV pääsi läpi Ilves-Kissojen keskialueen blokista kerta toisensa jälkeen ja loi tekopaikkoja, mutta maalin edessä tehoja ja oikeita ratkaisuja tarvitaan tänään nähtyä enemmän. Silti Ilves-Kissojen keskuspuolustus oli ajoittain todellisissa vaikeuksissa Paltsarien hyökkäysten kanssa.

Suuren osan vastustajan pyristelyistä Ilves-Kissat selvitti vaivoitta. Reilut viisi minuuttia ennen täyttä aikaa TPV:lle tuli kuitenkin musta hetki: sangen kevyesti tuomitun vapaapotkun jälkeen Ilves-Kissat kehitti boksissa näppärän kuvion, jonka päätteeksi pallo saatiin TPV:n maaliin. TPV rakensi vielä pari tilannetta ottelun lopussa, muttei saanut kovasta työstään palkintoa. TPV:n pelaajat saivat peliaikaa laajalla rintamalla, sillä valmennus suoritti toisella jaksolla lukuisia vaihtoja.

Päävalmentaja Mikko Innanen kommentoi ottelua seuraavasti: - Ensimmäisellä jaksolla saatiin avattua hyvin peliä ja päästiin kontrolloituihin hyökkäyksiin. Viimeisen kolmanneksen työskentelyssä oli kuitenkin toivomisen varaa sekä keskitysten että hyökkäysten päättämisen suhteen. Toisella jaksolla tempo hieman tippui ja Kissat saivat liikaa tilaa. Vastustajan maali syntyi meidän nukahduksen tuloksena, mutta siitäkin saatiin oppia. Olen joka tapauksessa tyytyväinen, että saatiin pelissä näkymään harjoiteltuja asioita ja pystyttiin kontrolloimaan peliä. Hyökkäykset tulevat olemaan tulevan viikon teemana harjoituksissa.

 

Tilannekooste: Henri Kilpinen

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.