TPV piti Jaroa tiukoilla Pietarsaaressa

 Jaro TPV 10

 

TPV teki lauantaina pitkän vierasmatkan Pietarsaareen, jossa mitattiin tämänhetkistä tasoa Ykköseen juurtuneen Jaron kanssa. Kuudennen kautensa Ykkösessä aloittava Jaro on kova vastus. Viime kauden päätteeksi pietarsaarelaiset sijoittuivat sarjassa kolmanneksi – liigaan nousseiden AC Oulun ja KTP:n jälkeen.

Sää lauantaina oli aurinkoinen ja tuulinen. Pietarsaaren Länsikentälle ei luonnollisestikaan päässyt katsojia koronarajoitusten vuoksi. TPV sai vierasmatkalle mukaan pienen porukan, sillä loukkaantumisia on tällä hetkellä hyvin paljon.

Ottelu alkoi isäntien komennossa. Pallonhallinta oli selkeästi myötätuuleen pelanneella Jarolla ja isännät rakentelivat hyökkäyksiään kärsivällisesti. TPV kuitenkin taisteli uhrautuvasti ja tauolle mentiin kiikarilukemissa 0-0. Maalintekotonteille eivät Paltsarit ensimmäisen jakson aikana päässeet. Tosin Jaronkin vakavasti otettavat maalintekoyritykset olivat harvassa.

Pelin kuva jatkui toisella jaksolla pitkälti samanlaisena, mutta toisella jaksolla TPV pystyi myös aktiiviseen pelinrakenteluun ja paremmalla onnella Paltsarit olisivat päässeet maalisarakkeelle. Noin 10 minuuttia ennen loppua Jaro onnistui maalinteossa vastahyökkäyksestä: Samuel Haglund iski pallon maalin kattoon n. 5 metristä Thanasis Zerisin torjunnan jälkeen.

Päävalmentaja Mikko Innanen oli ottelun jälkeen tyytyväinen, vaikka tappio harmittikin. "Joukkue teki kovasti töitä, eikä antanut Jarolle yhtään löysää. Omiin päin pelattiin tarkasti ja kollektiivinen tekeminen oli hyvällä tasolla. Vastus oli kovaa luokkaa, joten tilaa ja aikaa oli vähemmän kuin kertaakaan tänä vuonna. Tämä ottelu vei joukkuetta varmasti eteenpäin."

Tästä on hyvä jatkaa kohti varsinaisen kauden alkua!

 

 

IMG 0969
07.05.2021

TPV:lle lisää harjoitusotteluita

in Edustus uutiset
IMG 0316
29.04.2021

Edustus ja A-juniorit jäsentenvälisessä

in Edustus uutiset
Lopputulos face 1
25.04.2021

Kovaa oppia Porista

in Edustus uutiset
IMG 7985
23.04.2021

TPV nuorella ryhmällä Poriin

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.