Edustusjoukkue hakee lisävahvistuksia taustajoukkoihin

Tampereen Pallo-Veikkojen edustusjoukkue hakee joukkueenjohtajaa, huoltajaa, maalivahtivalmentajaa sekä mediavastaavaa vahvistamaan joukkueen taustoja. 

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä joukkueen toimintaan mukaan ja ottaa osaa sen jokapäiväiseen toimintaan.

Tehtäviin hakevilla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta em. tehtävistä, sillä joukkueenjohtajan ja huoltajan toimenkuvissa on monia seikkoja, jotka olisi hyvä jo tietää ennen mukaan hyppäämistä. Tärkeintä kuitenkin on tahto ja kyky osallistua joukkueen tapahtumiin viikoittain. Joukkueella on 4–5 tapahtumaa viikossa, joihin osallistuminen on aina ensiarvoisen tärkeää.

Joukkueenjohtajan tehtävät ovat ensisijaisesti hallinnollisia, ja niihin kuuluu esim. kenttävarauksista huolehtiminen, otteluiden järjestelyt (bussi/ruokailu/majoitus asiat) ja ottelupöytäkirjat Taso-järjestelmään. Myös varustetilaukset/painatuksista huolehtiminen on joukkueenjohtajan työmaata. 

Huoltajan tehtäviin kuuluu peleissä ja harjoituksissa mm joukkueen varustehuolto eli peliasut, huoltolaukut, juomapullot ja pallot sekä on pelaajille ensimmäinen auttava käsi, kun vammoja tai kolhuja sattuu kohdalle. Huoltajan olisi hyvä myös hallita teippaus- sekä ensiaputaitoja, jotka katsotaan eduksi. Näihin tietenkin tarjoamme tarvittaessa myös mahdollisuuden saada koulutusta. 

Kaikkia tehtäviä ei saada tähän uutiseen mukaan ja monessa asiassa voidaan sopia järjestelyitä uuteen muotoon tarvittaessa. 

Myös osaavaa maalivahtivalmentajaa haetaan edelleen joukkueeseen mukaan. Joukkueessa on jo kaksi innokasta ja oppimishaluista maalivahtia mukana ja määrä kasvanee neljään ennen kauden alkua. Maalivahtien ohjaaminen, seuraaminen otteluissa ja harjoituksissa on oma tehtävänsä ja näiden tehtävien tueksi haemme täydennystä taustatiimiin.

Mediavastaavan tehtäviin kuuluu sometilien päivitykset edustusjoukkueen osalta sekä otteluiden ennakkouutisten ja otteluraporttien kirjoittamiset nettisivuille. Mediavastaava voi kulkea joukkueen mukana myös vieraspelireissuilla eikä silloin tarvitse omalla kyydillä kulkea pelireissuihin. 

Lisätietoja antaa päävalmentaja Mikko Innanen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 MG 0106

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.