TPV:n miesten edustusjoukkue järjestää testijakson

HUOMIO! 
 
Kaudella 2021 miesten Kakkosessa pelaava Tampereen Pallo-Veikkojen edustusjoukkue järjestää testijakson 23.11.-20.12.2020 välisenä aikana. Haluamme joukkueeseen pelaajia, joilla on halu kehittyä ja jotka ovat valmiita sitoutumaan tavoitteelliseen toimintaan sekä harjoittelemaan 4-5 kertaa viikossa.
 
TPV tarjoaa pelaajille hyvät olosuhteet ja edellytykset harjoitella ja pelata jalkapalloa. Jokainen testille saapuva on itse vastuussa omista kustannuksistaan, kuten vakuutus-, majoitus-, ruoka- ja muut mahdolliset kustannukset. Kauden 2021 sopimuspelaajille TPV kustantaa toiminnasta aiheutuvat kulut, mutta ei maksa pelaajapalkkiota. Pelaajalla on mahdollisuus hankkia itselleen henkilökohtainen sponsori, jonka kautta hän voi saada kulukorvauksia.
 
Ilmoittaudu testijaksolle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kerro viestissä ainakin seuraavat asiat: yhteystiedot, syntymävuosi, asuinpaikka, pelipaikka, peliurasi aikuisten sarjoissa, peliurasi juniorisarjoissa, miksi haluat tulla TPV:hen. Joukkueen valmennus kutsuu pelaajat mukaan testijaksolle ilmoittautuneiden joukosta.
 
 MG 0280 rajattu
 
IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.