TPV:n jäähyväisottelu Tammelan Stadionille lauantaina - vastassa Atlantis FC 

Maskiohje suomi pun

TPV kohtaa ensi lauantaina 24.10. klo 14.00 Helsinkiläisen Atlantis FC:n Tammelan nurmella. Tämä ottelu Tammelassa toimii myös TPV:n jäähyväisotteluna vanhalle Tammelan Stadionille, joka tämän kauden päätteeksi saa totaalisen muutoksen eteensä, jos ei mitään todella ihmeellistä enää uuden Stadionin rakentamisen tielle tule. 

Edelleen tässäkin ottelussa TPV:llä on panosta ja vähintään yksi piste tarvitaan varmistamaan sarjapaikka ensikaudelle Miesten Kakkoseen. 

TPV lähtee otteluun tasapeli taskussaan viime ottelusta, joka näytti ensimmäisen jakson perusteella varsin selvältä. Toisen jakson heikko esitys heti alkuminuuteista alkaen vaikeutti kuitenkin kotijoukkueen tekemistä niin, että kaikki pisteet olisi Tampereelle jääneet. Onneksi kuitenkin taistelu loppuun asti pelissä palkittiin ja edes tuo yksi piste onnistuttiin matsista kairaamaan. Se ei kuitenkaan vielä sarjapaikkaa ensi kaudeksi varmistanut, vaikka FC Espoo oman ottelunsa loppujen lopuksi hävisikin.

Atlantis FC koki kovia omien someviestiensä perusteella ennen edellistä ottelua. Tappiollinen kotiottelu siis Atlantiksella alla viime viikonlopulta, jossa HJS takoi taululle 3-5 lukemat. Atlantiksen maaleista vastasivat tuossa ottelussa Obi Metzger, Konan Kouakou ja Abdul Sesay. 

Atlantis FC on jo aiemmin osoittanut, ettei myöskään heitä kannata aliarvioida vaan hyviä tuloksia matseista ottanut joukkue porskuttaa sarjataulukon neljännellä sijalla. Vain 2 pistettä kolmossijaa hallussaan pitävää PIF:iä perässä. Voittoja on kertynyt seitsemän, tasureita yksi ja tappioita myös seitsemän. Atlantis mm järjesti Ilves/2:lle lisää harmaita hiuksia voittamalla Tammelassa kotijoukkue Ilveksen 1-3 lukemilla.

TPV ja Atlantis FC ovat kohdanneet edellisen kerran sarjapeleissä kaudella 2016, jolloin TPV oli parempi molemmissa otteluissa, Tampereella 3-0 ja Helsingissä 1-3 lukemin.

Sarjatilanne on edelleen äärimmäisen tiukka sarjan häntäpäässä ja yhdelläkin pisteellä TPV voisi jo varmistaa paikkansa Kakkosessa myös kaudelle 2021. 

 

Tervetuloa seuraamaan miesten kakkosen otteluita! Futis on parasta paikan päällä. Tehdään otteluista yhdessä turvallisia tapahtumia!

EDELLYTÄMME TAPAHTUMASSA KASVOMASKIN KÄYTTÖÄ! WE REQUIRE TO WEAR A FACEMASK DURING THE EVENTI!

 

Ennakkolippujen myynti Zupticketissä loppuu la 24.10.2020 klo 13:00

Lippuja on saatavilla myös portilta. Portit aukeavat tunti ennen ottelua. Kulku ainoastaan Tammelan koulun portista. Anniskelualue pääkatsomo alueella. Seuran toimihenkilöillä ja junioreilla vapaa pääsy jäsenkorteilla.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 15 euroa, alennusryhmät 10€ ja lapset 5 - 10-v 5 euroa
Alennusryhmä = eläkeläiset, opiskelijat, 10-17 -vuotiaat lapset sekä varusmiehet. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.
 

Stadionalueella käytössä THL:n, AVI:n sekä Palloliiton ohjeistukset ja määräykset. Huomioi turvavälit, käytä tarjolla olevia käsihuuhteita ja huolehdi ettet tule sairaana ottelutapahtumaan.

Palloliitto ja Veikkausliiga edellyttävät maskin käyttöä ottelutapahtumissaan

Koronavirusepidemian toisen aallon kiihtyessä jalkapalloperhe on päivittänyt omaa ohjeistustaan koronavirusepidemian hillitsemiseksi. 

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Palloliitto ottaa käyttöön velvoitteen käyttää kasvomaskia katsomossa Palloliiton valtakunnallisten sarjojen ottelutapahtumissa, mukaan lukien naisten ja miesten korkeimmat sarjatasot Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan. Muissa kuin valtakunnallisissa sarjoissa kasvomaski tulee olla katsomossa, mikäli turvaetäisyyksiä ei voida kaikissa tilanteissa säilyttää.

Kasvomaskin käyttö on edellytys ottelustadionille sisäänpääsyyn niin yleisön kuin työskentelevän henkilökunnankin osalta. Lisäksi ottelutapahtumien turvajärjestelyissä suositetaan edelleen tarkkaa suunnittelua 1-2 metrin turvavälien ylläpitämiseksi kaikissa tilanteissa (myös lipunmyynti, myyntipalvelut). 

Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita.

Pelipaikka: Tammelan Stadion, Ilmarinkatu 17, 33500 Tampere

Tammela

Tammelan Stadionin kuva: Henri Kilpinen

IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
IMG 7113
08.10.2021

Sarjataso vaihtuu, mutta me tulemme takaisin

in Edustus uutiset
IMG 6507
04.10.2021

Haastattelussa Granit Shala ja Mikko Innanen

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.