Lauantaina pelattiin tasan 3-3

Lauantaina TPV - PIF ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen lukemiin 3-3 vaikka ensimmäisen jakson perusteella kentällä oli vain yksi joukkue. TPV pelasi kauden parasta peliään ensimmäisellä jaksolla, mutta tauon jälkeen tapahtui jotain, mikä näytti katsomoon siltä, että joukkue unohti kaiken ensimmäiseltä jaksolta oppimansa koppiin. 

PHOTO 2020 10 17 18 22 25 3Lähdesmäen vapariveto painuu vastuttamattomasti takaylänurkkaan ottelun lisäajalla

TPV hallitsi kenttätapahtumia lähes täydellisesti ensimmäisen jakson ajan ja maaleja olisi voitu tehdä useampikin, mutta noista paikoista saatiin sisään vain kaksi. 

Ensimmäinen osuma syntyy, kun Verneri Uimonen saa oikealla laidalla syötettyä kahden PIF pelaajan ohi Omar Kharylle, joka heti huomaa Niklas Lindholmin lähtevän pystyyn vasemmalta puolelta. Komea syöttö suoraan Lindholmin juoksulinjalle ja Lindholm irtoaa pallon kanssa puolustajilta eikä tästä paikasta erehdy vaan pallo hallitusti yli maalivahdin ja 1-0 taululle. Maali oli Lindholmille ensimmäinen Kakkosessa tälle kaudelle, kun aikaa oli ottelusta kulunut vasta vajaa 6 minuuttia. 

Noin yhdeksän minuutin kohdalla näyttää jo, että PIF kuittaa tasoituksen nopeasti, mutta avustavan lippu pelastaa TPV:n vielä tässä kohtaa takaiskulta. 

2-0 osuma syntyy ottelun 16 minuutilla myös kauniisti, kun Paavo Näykki riistää pallon PIF pelaajalta ja saa pelattua pallon Omar Kharylle. Omar tökkää pallon Tuomas Lähdesmäelle, joka vastaavasti pistää pallon nopeasti laidalle Elias Vallille. Valli pelaa pienen nousun jälkeen pelivälineen Erkka Helmiselle, joka pääseekin yllättäen lähes nokikkain PIF maalivahdin kanssa. Erkka ei tuosta erehdy vaan kuittaa tilanteeksi lupaavasti jo 2-0 lukemiin.

Paikkoja oli lisäosumiin useampikin, mutta tilanteissa joko hiukan hosuttiin tai vaan jäädyttiin. Maalipaikoissa oli mm Paavo Näykki, jonka veto ohjautuu lopuksi hieman ohi takakulmasta ja ehkä parhaassa paikassa ollut Antti Kujala, joka ei saanut palloa lähes tyhjää rysään sijoitettua. Tuota tilannetta oli järjestämässä jälleen erinomaisella pelipäällä ollut Niklas Lindholm.

2-1 kavennus syntyy toisen jakson alkupuolella hiukan helpohkosti ja melko kaukaa. TPV:llä on tilanteessa pallon alla 5 pelaaja ja laukaus lähtee n 20 metristä. Pallo ottaa matkalla pienen pompun ja ohittaa TPV maalilla vartioineen Antti Kuusisen. Maalin viimeisteli Gezim Voca.

Tasoitusmaali tuleekin melko nopeasti edellisestä, kun kellossa ei ehdi kuin reilu minuutti kulumaan. Kulman jälkitilanteesta PIF saa pallon pidettyä TPV:n boksissa ja taka-alueelta pallo syötetään keskelle, josta Samir Achkir saa pallon laittaa pussiin tolpan kautta. 

PIF onnistuu vielä johto-osumankin veivaamaan Gezim Vocan toimesta, kun pelikello oli saavuttanut 78 minuutin kohdan. Voca karkaa TPV puolustukselta ja chippaa yli vastaan tulleen Kuusisen. Juho Mattila näyttää ensin ehtivän vielä siivoamaan pallon maaliviivalta kauemmaksi, mutta palloon tulee maalia kohden kääntyvä kierre purkuyrityksestä ja pallo valuu maaliin purkuyrityksestä huolimatta.

PIF saa pallon vielä kertaalleen TPV maalin yläputkeen ennen kuin TPV:n tasoitus ottelun lisäajalla näkee päivänvalon. 

Tuomas Lähdesmäki astelee antamaan vaparia boksin ulkopuolelta itsevarman oloisesti, eikä Lähdesmäki tästä erehdy vaan kaunis veto aivan maalin kattoon jättää PIF maalivahdin voimattomaksi. Komea veto muurin yli ja maalivahti haroo tyhjää oikeasta yläkulmasta. 

Tämän enempää maaleja ei ottelussa nähty. Kaksijakoinen matsi, josta tuo yksi piste oli minimitavoite, vaikka kaikki kolmekin oli täysin otettavissa.

Seuraavaksi TPV kohtaa ensi lauantaina Atlantis FC:n Tammelassa klo 14.00.

Tilannekooste: Henri Kilpinen

 

Tulos

 

Kokoonpanot

 

Tilastot

 

 MG 0199 Joukkueen paras Niklas Lindholm 17.10.2020Niklas Lindholm oli hyvällä pelipäällä lauantaina

 

 MG 0171 rajattu 1 1 0

 MG 0180 rajattu 2 2 0

PHOTO 2020 10 17 18 22 25

PHOTO 2020 10 17 18 22 26

(Kuvat: Tapio Kalliomäki ja Jaska-Matti Näykki)

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.