TPV - PIF lauantaina Tammelan Stadionilla

TPV kohtaa ensi lauantaina 17.10. klo 14:00 Paraisten IF:n Tammelan nurmella, tästäkin ottelusta TPV kaipaa kiivaasti lisäpisteitä.

TPV lähtee otteluun melko ruma tappio niskassaan Hämeenlinnasta, joka pelattiin lokakuun alkupuolella. Toivottavasti kuitenkin tuo ottelu on jo käsitelty ja unohdettu ja katseet on siirretty seuraavaan sarjaotteluun. Tällä kertaa TPV saa vastaansa Tammelaan joukkueen, jota ei ole ihan hetkeen ehditty kohtaamaan. Edellinen kohtaaminen on niinkin kaukaa, kuin kaudelta 2006, joten jokunen litra vettä on ehtinyt Tammerkoskessa virtaamaan. Ainakaan muita tilastoja ei joukkueiden sivuilta tai internetin syövereistä löytynyt pikaisella etsinnällä. TPV:n sivujen arkisto kuitenkin kertoo, että kolme kohtaamista olisi tuolla kaudella ollut. Kertaalleen harjoitusottelussa Tampereella ja kaksi ottelua Kakkosen lohko B:ssä, jossa molemmilla yhdet kotimatsit. Tuolloin harkkamatsi kääntyi TPV:lle 3-0 ja sarjassa Tampereella pelattiin 1-1 tasuri, mutta Paraisilla TPV oli jälleen 0-3 lukemin parempi.

PIF on kauden aikana osoittanut, ettei heitä kannata aliarvioida vaan hyviä tuloksia matseista ottanut joukkue porskuttaa sarjataulukon kolmannella sijalla.  Voittoja on kertynyt kuusi, tasureita viisi ja tappioita vain kolme. Maalisuhdekin on plussalla lukemin 21-14, josta voi myös päätellä, ettei joukkue ole päästänyt maaleja liian paljon. Puolustus onkin ollut joukkueen tuki.

Sarjatilanne on edelleen äärimmäisen tiukka ja yhdelläkin voitolla TPV voisi jo kenties varmistaa paikkansa Kakkosessa myös kaudelle 2021.

Tervetuloa seuraamaan miesten kakkosen otteluita! Futis on parasta paikan päällä. Tehdään otteluista yhdessä turvallisia tapahtumia!

 

EDELLYTÄMME TAPAHTUMASSA KASVOMASKIN KÄYTTÖÄ! WE REQUIRE TO WEAR A FACEMASK DURING THE EVENTI!

 

Ennakkolippujen myynti on avattu Zupticketissä ja mobiilippujen ennakkomyynti loppuu la 17.10.2020 klo 13:00

Lippuja on saatavilla myös portilta. Portit aukeavat tunti ennen ottelua. Kulku ainoastaan Tammelan koulun portista. Anniskelualue pääkatsomo alueella.

Seuran toimihenkilöillä ja junioreilla vapaa pääsy jäsenkorteilla.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 15 euroa, alennusryhmät 10€ ja lapset 5 - 10-v 5 euroa
Alennusryhmä = eläkeläiset, opiskelijat, 10-17 -vuotiaat lapset sekä varusmiehet. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä lippua hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.
 

Stadionalueella käytössä THL:n, AVI:n sekä Palloliiton ohjeistukset ja määräykset. Huomioi turvavälit, käytä tarjolla olevia käsihuuhteita ja huolehdi ettet tule sairaana ottelutapahtumaan.

 

Palloliitto ja Veikkausliiga edellyttävät maskin käyttöä ottelutapahtumissaan 

Koronavirusepidemian toisen aallon kiihtyessä jalkapalloperhe on päivittänyt omaa ohjeistustaan koronavirusepidemian hillitsemiseksi.

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Palloliitto ottaa käyttöön velvoitteen käyttää kasvomaskia katsomossa Palloliiton valtakunnallisten sarjojen ottelutapahtumissa, mukaan lukien naisten ja miesten korkeimmat sarjatasot Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan. Muissa kuin valtakunnallisissa sarjoissa kasvomaski tulee olla katsomossa, mikäli turvaetäisyyksiä ei voida kaikissa tilanteissa säilyttää.

Kasvomaskin käyttö on edellytys ottelustadionille sisäänpääsyyn niin yleisön kuin työskentelevän henkilökunnankin osalta. Lisäksi ottelutapahtumien turvajärjestelyissä suositetaan edelleen tarkkaa suunnittelua 1-2 metrin turvavälien ylläpitämiseksi kaikissa tilanteissa (myös lipunmyynti, myyntipalvelut). 

Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita.

Pelipaikka: Tammelan Stadion, Ilmarinkatu 17, 33500 Tampere

Maskiohje suomi pun

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.