TPV teki lisää sopimuksia nuorten kanssa

TPV logo uutisien otsikko kuvaksi pun

TPV on tehnyt kolme uutta sopimusta nuorten pelaajiensa kanssa. Ensi kaudelle sopimuksen ovat tehneet maalivahti Antti Paasi (-02), keskikenttäpelaaja Akseli Paavola (-02) sekä myös keskikentällä viihtyvä Julius Stenroos (-02).

Paasi hugePaasi Antti

Antti Paasi (-02) maalivahti:  

Sopimus edustusjoukkueen kanssa 2020 + 2021. Antti on ollut jo kuluvan kauden edustusjoukkueen ringissä ja osoittanut selvästi pyrkivänsä eteenpäin. Muutamassa ottelussa Antti on jo päässyt mukaan joukkueen kokoonpanoon parissa ottelussa vaikkakin minuutit ovat vielä Kakkosessa ottamatta. Kolmosessa TPV:n kakkosjoukkueessa kuitenkin otteluita on jo kertynyt tälläkin kaudella mukavasti. Myös A-poikien otteluita on runsaasti pelattuna.

Srj:  Ott:  M:  K:  P:  Min: 
M3        362 
      630 

 

 

Paavola Anssi TakalaPaavola Akseli (kuva: Anssi Takala)

Akseli Paavola (-02) keskikenttä:

Sopimus edustusjoukkueen kanssa loppukausi 2020 + 2021. Akseli on ollut mukana edustusjoukkueen harjoitteluryhmässä jo pidempään ja otteet ovat myös A:n ja kakkosjoukkueen otteluissa osoittaneet, että mahdollisuuksia on pärjätä myös pykälää ylempänä. Askeleita on toki otettava, kuten kaikkien muidenkin, mutta kovin suuria hyppyjä ei tarvita ylempänäkin pärjäämiseen. Kakkosjoukkueessa miesten Kolmosta pelanneena isoja minuutteja on jo mm. Kolmosen vaatimukset tulleet tutuiksi.

Srj:  Ott:  M:  K:  P:  Min: 
M3  13    1114 
  624 

 

 

Stenroos Anssi TakalaStenroos Julius (kuva: Anssi Takala)

Julius Stenroos (-02) keskikenttä:

Sopimus edustusjoukkueen kanssa 2020 + 2021. Julius oli jo mukana edustuksen harjoitteluryhmässä Ykkösen kaudella ja kauden alla ajateltiinkin, että Julius kenties kuuluisi niihin, jotka nostavat pelaamisen tasoaan isolla kädellä kauden aikana. Pientä taantumaa oli kuitenkin havaittavissa keväällä Koronan alkaessa pyyhkimään pitkin poikin maailmaa. Erittäin hyvät otteet on kuitenkin miesten Kolmosessa havaittu ja noteerattu ja sopimus seuraavallekin kaudelle olikin melko selvää. Todella isot minuutit TPV:n kakkosjoukkueessa jo kertovat omaa lukuaan pelaajan taidoista.

Srj:  Ott:  M:  K:  P:  Min: 
M2        22 
SC      93 
M3  13      1121 
    512 

 

 

TPV:n sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Jaakko Häyhä (mv)

Miska Huttunen (p)

Aleksi Rantanen (p)

Elias Valli (p)

Granit Shala (kk)

Antti Kujala (h)

Niklas Lindholm (h)

Antti Paasi (mv)

Akseli Paavola (kk)

Julius Stenroos (kk)