Hämeenlinnasta tappio alivoimalla 5-2 lukemin

Hämeenlinnasta tappio 5-2 lukemin, vajaamihiehisenä pelatessa ei tarvittavia pisteitä saatu mukaan. Nopea avausmaali kotijoukkueelle, nopea tasoitus ja heti perään ulosajo. Ulosajo oli tilanteeseen nähden melkoisen kova tuomio, kyseessä kun ei ollut törkeä taklaus takaapäin eikä kyseinen HJS hyökkääjä ole läpi vaan mm taklaava Tomi Ylinen tulee alempaa ja sivulta ja pelaa pallon taklauksella pois. Myös Elias Valli on tilanteessa mukana ja kyseisen hyökkääjän rinnalla. Tapahtumia riitti siis heti ensimmäisen vartin ajalle, lisää osumia vielä ensimmäisen jakson aikana molemmille kertaalleen. 

Alivoimalla pelatessa ei kuitenkaan TPV onnistunut haastamaan riittävästi ja perässäjuoksua oli liikaa. Kunnollisille maalipaikoille ei oikein edes päästy toisella jaksolla. Näin HJS piti erittäin tärkeät pisteet Hämeenlinnassa 5-2 lukemin. 

TPV:n maalit Jari Nikkilä pilkulta ja Antti Kujala Jesse Oksasen vaparin jälkitilanteesta. Seuraavaksi TPV kohtaa kotonaan sarjakolmosen PIF:n Paraisilta. Tuo ottelu pelataan Tammelan Stadionilla la 17.10 klo 14.00 alkaen.

 

Tilannekooste (Henri Kilpinen) katsottavissa:

 

Oksasen vapariOksasen vaparista Kujala maalaa 2-2 tasoituksen

 

Tulos

 

Kokoonpanot

 

Tilastot

 

 MG 9734 rajattu 2 1

 MG 9738 rajattu II 2 1

 MG 9744 rajattu 2 2

 MG 9749 rajattu Antti Ku jala tuulispäänä paikalla

 MG 9768 rajattu Sitten is ki alivoimapelin väsymys