TPV kohtaa perjantaina HJS:n Kaurialan stadionilla

Perjantai-iltana klo 18:30 alkaa kahden tasapisteissä olevan joukkueen kohtaaminen Hämeenlinnassa. TPV on sarjataulukossa HJS:n yläpuolella vain paremman maalieron turvin. Sijoitukset joukkueilla on sijat kuusi ja seitsemän.

Kumpikaan joukkue ei voi vielä hengähtää hetkeksikään vaan pisteistä on taisteltava sarjapaikan säilyttämisen varmistamiseksi. Tällä hetkellä Pallo-Iirot pitää sarjataulukossa perää viidellä pisteellä ja toisen putoajan paikalle on matkaa vaivaiset viisi pistettä. Tuota paikkaa pitää tällä hetkellä hallussaan FC Espoo.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti Kakkosessa ja kertaalleen Kakkosen Cupissa helmikuussa. Sarjapeleissä molemmat joukkueet ovat ottaneet voiton kotikentällään lukemin 1-0, joten tiukkaakin tiukempaa peliä on odotettavissa myös huomenna. Kakkosen Cupissa HJS höykyytti TPV:tä lukemin 4-2 eikä tuosta pelistä montaa hyvää tilannetta jäänyt mieleen.

TPV on viime otteluissaan ollut vastustajiaan edellä ainakin tulosten mukaan, kun kahdesta edellisestä on voitto tullut 1-0 lukemin. Molemmissa peleissä myös puolustus on pitänyt eikä vastustaja ole maaleja saanut aikaiseksi.  

Edellisellä Kaurialan käynnillä elokuun puolivälissä TPV:stä lähimmäksi maalia pääsi Jesse Oksanen, joka täräytti vaparinsa tolppaan sekä Elias Harala ja Erkka Helminen, joiden tilanteet HJS puolustus teki tyhjiksi melkoisella tuurillakin.

Taistelu pisteistä jatkuu huomenna Kaurialan stadionilla klo 18:30 alkaen.

Oksasen vapari

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.