Tuomas Lähdesmäki tekee paluun TPV paitaan

TPV saa tuoreimman sopimuksen myötä tuntuvasti kokemusta ja taitoa keskikentälleen. 23-vuotias Tuomas Lähdesmäki on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 81 Ykkösen ottelua Hakan ja TPV:n joukkueissa. Viime kaudella hän pelasi TPV:n riveissä ennen ikävää loukkaantumistaan 10 Ykkösen ja neljä Suomen Cupin ottelua tehden yhden maalin Ykkösessä.

TPV:n kanssa solmittu sopimus kattaa loppukauden ja sopimuksen syntymiseen vaikuttivat TPV:n puolelta suuresti TPV:N KANNATTAJAT ja TUKIJAT, joiden nopea reagointi tilanteessa mahdollistivat sopimuksen syntymisen. TPV:n kannattajat keräsivät kolehtia ja mm BO LKV Tampere Oy:stä Jussi Kuitunen kustansivat kokonaisuudessaan sopimuksen kulut. Jussi Kuituseen voit olla yhteydessä asuntoasioissa ja TÄSTÄ linkistä löydät Kuitusen yhteystiedot sekä myös klikkaamalla Tuomas Lähdesmäen pelaajakortista ja sivujen etusivulta löytyvää Jussi Kuitusen mainosta. Lähdesmäki on myös loppukauden ajan Jussi Kuitusen kummipelaaja.

Tuomas Lähdesmäki tunnetaan peräänantamattomana taistelijana kentällä ja vaatii niin itseltään kuin pelikavereiltaan täysipainoista panostamista tekemiseen. Lähdesmäen kokemus ja peräänantamattomuus tullee nousemaan vielä suureen arvoon TPV:n kokoonpanossa tämän vuoden Kakkosessa.

Olemme tiedostaneet omia ongelmiamme, jotka eniten on näkynyt keskikentällä ja mm Paavo Näykin pitkäksi venynyt loukkaantuminen ovat näkyneet liiankin selvästi. Nyt Tuomaksen liittyessä joukkueeseen saamme kenties tukittua noita aukkoja ja rauhoitettua keskikentän pelaamista. Toki hänellä menee vielä hetki ennen kun pääsee ihan täyteen iskuun kun edellisestä pelistä on jo vuoden päivät, joka ei siis voi olla näkymättä, tuumaa TPV:n päävalmentaja Mikko Innanen. 

7 Lahdesmaki Tuomas 1079 0152

MG 6415 rajattu 11
18.01.2021

Edustusjoukkueen sopimusuutisia

in Edustus uutiset
TPV ACE
17.01.2021

Harjoitusottelu TPV - ACE 4-1

in Edustus uutiset
Kausarimainos 2020
17.01.2021

Kausikortit nyt myynnissä KAMPANJAHINTAAN 50€

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.