Tasoihin ottelun lisäajalla viime sunnuntaina

 MG 6441 rajattu 13

TPV oli jäädä täysin jalkoihin ottelussa kun GrIFK kävi viime sunnuntaina vierailulla Tammelan Stadionilla.

Onneksi kuitenkin ottelusta saatiin piste aikaiseksi Antti Kujalan ja Topi Järven osumilla. TPV herätteli joukkuetta ottamalla avauksesta sivuun mm Antti Kuusisen, Ardian Kovaqin, Verneri Uimosen, Jesse Oksasen, Omar Kharyn ja Topi Järven. Kentällä vastaavasti nähtiin mm hyviä esityksiä näyttänyt vasta 15-vuotias toppari Elias Valli ja maalilla Jaakko Häyhä.

GrIFK:n pitkät pystysyötöt tuntui olevan myrkkyä TPV:n puolustukselle. Molemmat GrIFK:n osumat syntyivät suunnilleen samaan tapaan. Ensin Juha Hakolan keskitys vasemmalta löytää täysin vapaana olleen Samuel Langhoffin ja tämä puskee pallon vauhdilla ohi TPV maalivahti Jaakko Häyhän 0-1, ottelu oli vanhentunut vasta n 6 minuuttia. Seuraavan kerran n 10 minuuttia myöhemmin sama keskittäjä asialla kun Juha Hakolan lapikkaasta lähtee jälleen keskitys maalille ja nyt Jonas Britschgi pääsee vapaasti puskemaan 0-2 lukemat taululle.

TPV saa kavennuksen aikaiseksi ottelun 36 minuutilla kun jälleen maalinteossa onnistuu vasta 16-vuotias Antti Kujala. Kujalan maali on kyllä nuorelle pojalle komea onnistuminen ja pitkälti omaa käsialaa. Jari Nikkilä lähettää puolen kentän toiselta puolelta pitkän pallon GrIFK:n rangaistusalueen rajoille vasemmalle jossa Antti Kujala sekä GrIFK:n Joonas Ilomäki taistelevat pallosta. Kujala ei jää toimettomaksi vaan vie pallon hieman kokeneemmalta puolustajalta (30-v) ja ajaa sisään boksiin. Boksissa päätyrajalla Kujala harhauttaa vielä GrIFK:n Niko Pereran ja painaa pallon verkkoon GrIFK maalivahti Kimi Lindemanin vierestä. Tilanteessa Joonas Ilomäki sai sukeltamisesta varoituksen kun erotuomari katsoi pelaajan sukeltaneen pallon tavoittelu tilanteessa. Tilantessa ei rikettä Antti Kujalalla ollut ja näin pallo keskelle. 

Vain hetki tästä ja Tammela räjähtää suosionosoituksiin kun Antti Kujala painaa pallon toistamiseen Kimi Lindemanin selän taakse. Tilanteessa Kristian Yli-Hietanen saa pallon keskellä ja pienen kuljetuksen jälkeen löytää hienolla syötöllä Kujalan laidalta, Kujala haastaa jälleen GrIFK puolustaja Joonas Ilomäen ja ajaa boksiin ja laukoo pallon vasempaan alanurkkaan. Jostain syystä maali hylätään paitsiona vaikka Yli-Hietanen ei mitenkään osallistu tilanteessa peliin, vaikka onkin tilanteessa TPV pelaajista ylimmäisenä. Avustava tuomari ei lippua ensin nosta vaan päätuomari tekee tilanteessa oman ratkaisun ja hylkää osuman. 

Toista TPV osumaa saadaan odottaa pitkään ja hartaasti kunnes ottelua on pelattu 90 + 3 minuutia ja Topi Järvi saa pallon vihdoin maaliin saakka ja taululle 2-2 lukemat. Tilanne lähtee Joonas Rantalan komeasta keskityksestä melko kaukaa puolesta kentästä ja kaunis on Topi Järven haltuunottokin tilanteessa. Järvi yhdellä kosketuksella ottaa pallon alas pelattavaksi ja samalla ohittaa maalivahti Lindemanin ja saa laittaa pallon rauhassa tyhjään verkkoon.  

Näin ottelu päättyy tasatulokseen 2-2 ja pelaajien kasvoilta näkyi edelleen pettymys ja ettei peli kulje edelleenkään odotetusti. Nyt pieni huili ja seuraavan kerran TPV joutuu Ilves 2:n testiin vieraissa.

kokoonpanot

tilastot

 

 MG 6340 RAJATTU 2Topi Järvi toi hiukan lisää virtaa kentälle päästessään

 

 MG 6356 RAJATTU 3Antti Kujala haastoi usein erinomaisesti ja ennakkoluulottomasti nuoresta iästään huolimatta

 

 MG 6359 RAJATTU 4 liian paljon tilaa Alakerrassa TPV:llä välillä liikaakin tilaa ja aikaa

 

 MG 6391 rajattu 9Topi Järvi jälleen korkeimmalla

 

 MG 6398 rajattu 10 Kristian Yli-Hietanen on ollut koko joukkueen iloisimpia yllätyksiä nuorisokaartin lisäksi

 

 MG 6415 rajattu 11 1Erikoistilanteista ei meinaa millään tulla oikein mitään vääntämisen lisäksi

 

 

 

 

 

MG 6415 rajattu 11
18.01.2021

Edustusjoukkueen sopimusuutisia

in Edustus uutiset
TPV ACE
17.01.2021

Harjoitusottelu TPV - ACE 4-1

in Edustus uutiset
Kausarimainos 2020
17.01.2021

Kausikortit nyt myynnissä KAMPANJAHINTAAN 50€

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.