TPV - GrIFK sunnuntaina Tammelan Stadionilla

6.TPV GRIFK face2

TPV saa huomenna sunnuntaina vieraita Kauniaisista, kun GrIFK saapuu Tammelaan.

GrIFK on pelannut alavireisesti tämän kauden Kakkosta ja löytyy sarjataulukosta viimeiseltä sijalta. Viimeisimmässä ottelussaan kotikentällään HJK Klubi 04 möyhensi Kauniaisten ylpeyden lukemin 2-8. 

Viime lauantaina TPV kävi Raumalla Pallo-Iirojen vieraana eikä tuossakaan ottelussa onnistuttu pistepussia kasvattamaan, vaikka paikkoja oli riittävästi koko pistepotin kotiin viemiseksi.

Molemmat joukkueet ovat ottaneet ainoat voittonsa Kakkosessa saman joukkueen kustannuksella, TPV voitti avausottelussaan FC Espoon 2-0 ja GrIFK kukisti Espoolaiset 2-1 lukemilla.

TPV on sarjataulukossa sijalla 8 ja GrIFK löytyy sijalta 12 tasapisteissä FC Espoon kanssa, Ilves/2 johtaa lohkoa ilman pistemenetyksiä. 

sarjataulukko 18

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat kaudelta 2008, ainakin virallisissa otteluissa. Tuolloin TPV oli vahvempi kotiottelussa maalein 3-0 ja GrIFK voitti Kauniaisissa 2-0 lukemin. 

TPV:ltä on varmuudella poissa vammaansa paranteleva Paavo Näykki

Ennen ottelua stadionin terassilla esiintyy Uusi Laine. Uusi Laine esiintyy klo 16.15 - 16.45. Paltsaristissä on lisäinfoa yhtyeestä. http://www.paltsaristi.fi/2020/07/uusi-laine-tammelan-stadionilla.html

KATSOJAMÄÄRÄ ON RAJOITETTU 470 HENKILÖÖN. Nämä toimet ovat voimassa niin kauan kuin rajoituksia otteluihin on olemassa. Ottelussa myös anniskelualue käytössä.

Su 19.7.20 klo 17:00 TPV - GRIFK Tammelan Stadion

Sisäänpääsy otteluun:

Kulku ainoastaan Tammelan koulun portista! 

Klo 16:00 - 17:00 sisäänpääsy kausikorteilla vapaasti niin kauan kun paikkoja riittää.

Klo 16:30 jälkeen kausikorttilaiset hakevat myös pääsylipun lippuluukulta (lipun saa ilmaiseksi kausikorttia näyttämällä). Näin varmistamme, että paikkoja riittää. 

Klo 16:30 Irtolipunmyynti aukeaa 

LIPUNMYYNNIN AUKEAMISEN JÄLKEEN SISÄÄNPÄÄSY VAIN PÄÄSYLIPULLA... 

Klo 16:55 Joukkueiden toimihenkilöt ja juniorit jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy, jos paikkoja jäljellä. Jäsenkorttilaiset hakevat myös lipun lippuluukulta. 

HUOM! Kaikki vapaaliput (Palloliiton kortit, erotuomarit ja muut peliin pääsyyn oikeuttavat vapaakortit) on peruttu rajoituksien aikana. Lue lisää linkistä:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/vapaakortit-eivat-voimassa-ja-medialle-rajoituksia-ottelutapahtumissa

Median on syytä varmistaa pääsynsä ennakkoon ilmoittautumalla sähköpostitse ->Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , emme varaa paikkoja muutoin medialle.

Kausikortin hankkiminen kannattaa varmasti, pääset otteluihin varmemmin sisään kausikortilla ja nyt myös huomattavasti edullisemmin otteluihin!

Tilaa kausikorttisi viimeistään NYT -> https://www.tpv.fi/index.php/miehet/liput-ja-stadion/liput niin saat sen vielä lippuluukulle toimitettuna. Ilmoitamme tilauksen ja maksun saavuttua sähköpostiisi, miten saat korttisi pelipäivänä lipunmyyntipisteeltä. Kausikortteja myynnissä myös lipunmyyntipisteellä.

LIPPUJEN JA KAUSIKORTTIEN HINNAT 2020:

Liput:

Aikuiset                              15 €

Alennusryhmät                  10 € (Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet ja lapset 10-17-v)

Lapset alle 10-v                  5 €

Kausikortti Aikuiset 80€

Kausikortti Alennusryhmät 55 €

Ennakkoon mobiililippu, VARMISTA PAIKKASI KATSOMOSSA LIPPU 25€, myyntiin tulossa 30 lippua (ei lippuluokka erittelyä, sama lippu kaikille ->https://www.zupticket.com/tpv-grifk.html . Näiden lippujen myynti loppuu su 19.7. klo 16:00.  Näillä lipuilla pääsee sisään suoraan näyttämällä lipunrepijälle mobiililaitteesta mobiilippua, tällöin lippu myös ”revitään”). 

MG 6415 rajattu 11
18.01.2021

Edustusjoukkueen sopimusuutisia

in Edustus uutiset
TPV ACE
17.01.2021

Harjoitusottelu TPV - ACE 4-1

in Edustus uutiset
Kausarimainos 2020
17.01.2021

Kausikortit nyt myynnissä KAMPANJAHINTAAN 50€

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.