Ei pisteitä Raumalta, Kujalan avausmaali laiha lohtu

Antti Kujalan (16-v) avausmaali miesten Kakkosessa nähtiin eilen Raumalla Pallo-Iirojen vieraana. Avaukseen oli nostettu myös vasta 15 vuotias toppari Elias Valli. Molemmat onnistuivat ottelussa hyvin vaikka tulos ei eiliseltä mairittele joukkuetta. Myös Kristian Yli-Hietasen maaliputki sai jatkoa kun Yli-Hietasen kolmas osuma Kakkosessa nähtiin Granit Shalan ja Antti Kujalan yhteistyön seurauksena. 

Ardian Kovaqi lähettää pitkällä pallolla oikealla laidalla Verneri Uimosen liikkeelle ja muutaman lisäaskeleen jälkeen syöttö Kujalan jalkaan, joka on jo karkumatkalla ja pääsee näin nokikkain Pallo-Iirojen maalivahdin kanssa. Maalivahti Henri Saarinen saa hieman osumaa palloon ja vauhti hidastuu mennessään maalia kohti, Kujala kuitenkin on vielä vauhdissa ja käy tuikkaamassa pallon verkkoon lähes maaliviivalta varmistaakseen osuman. Kujalan maalilla tilanteeksi 1-1. 

Kristian Yli-Hietasen maalissa Antti Kujala haastaa laidalla Pallo-Iirojen pelaajan ja syöttää perään Granit Shalalle, joka saa pallon hienon pyörähdyksen jälkeen eteensä pelattavaksi. Tästä pieni pomppu Pallo-Iirojen puolustajan kautta ja pallo menee kuin meneekin suoraan Kristian Yli-Hietaselle, joka ei erehdy vaan pallo varmasti verkkoon ja kavennus 3-2 lukemiin. 

Tämän jälkeen ei ottelussa enää maaleja nähty vaan TPV joutui lähtemään ehkä jopa noyryyttävä tappio niskassaan Raumalta kohti Tamperetta. Jälleen kerran nähtiin se ettei otteluja voiteta jos ei koko joukkue ole valmis tappelemaan pisteistä ja antamaan kaikkeensa kentällä. 

 

TuuletusAntti Kujalan avausmaali miesten Kakkosessa nähtiin Raumalla

 

Kokoonpanot

 

Tilastot

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.