Tammelan perjantai-illassa tasatulos 2-2

TPV - KaaPo ottelussa oli mahdollisuudet moneen, tulos tasan 2 - 2 ei miellyttänyt kotijoukkuetta.

Ottelu alkoi jälleen melko samanlaisesti, kuin aiempi kotiottelu SalPaa vastaan. TPV hallitsi kenttätapahtumia, mutta hetkittäin annettiin liikaa tilaa myös vierasjoukkueelle. Tehdyt maalit olivat ottelun positiivisimmat asiat, mutta omat helpot virheet maksoivat jälleen pisteitä. Jostain syystä vastustaja saa koko joukkueen kipsiin tehdessään yhdenkin maalin.

Ottelun ensimmäinen osuma tuli kun TPV sai pidemmän hyökkäyksen jälleen pidettyä vastustajan päädyssä. Sivurajaheiton jälkeen palloa pelasivat Arttu Mättö ja Joonas Rantala ja sahasivat vierasjoukkueen puolustuksen auki, jonka jälkeen Mättö vapautti Mauno Sirénin vapaaseen paikkaan. Sirénin hieno pyörähdys ja laukaus heti perään takanurkkaan varmisti taululle 1-0 lukemat. Tätä ennen jo mm Kristian Yli-Hietasella oli pariinkin otteeseen maukkaat paikat viedä kotijoukkue johtoon.

Toinen TPV:n osuma tuleekin juuri Kristian Yli-Hietasen lapikkaasta, kun Mauno Sirén syöttää pallon keskelle Antti Kujalalle ja Kujalan kosketuksesta pallo jää Yli-Hietasen vetopaikkaan. Pallo saattaa tilanteessa ottaa kosketuksen vielä vastustajan jalkaan mutta jokatapauksessa pallo maaliin menee maalivahdin venytys yrityksestä huolimatta. Jos osuma on vierasjoukkueen pelaajaan niin maali merkittäneen omaksi maaliksi.

2 - 0 tilanteessa tapahtuu taas kerran jotain kummallista, vierasjoukkue saa pelistä paremmin kiinni ja onnistuu TPV:n omien virheiden kautta kavennuksen iskemään vain 5 minuutin kuluessa 2-0 osumasta. Tämä taas näyttää myös sen että kavennusmaalin jälkeen TPV ei kykene pitämään hyvää otetta pelistä vaan oikeastaan koko joukkue jähmettyy, aivan kuin virheitä alettaisiin pelkäämään.

Vierasjoukkueen kavennusosuma syntyy kun TPV:n puolustuksen ja maalivahdin kommentointi ja puhe pettää. Tilanteessa molemmat TPV pelaajat ottavat ns samaa miestä ja Matias Salminen onnistuu kavennuksen iskemään TPV:n ihmetellessä vierestä.

Tasoitusmaalikin tulee selkeästi TPV:n oman virheen seurauksena, KaaPo maalivahdin avauksesta pallo keskiympyrään, jossa pallo saadaan vielä ykkösellä kauemmaksi mutta kakkospallo hävitään vieraille. Niklas Kuusio saa pallon keskellä vapaasti haltuun ja pistää pitkän TPV puolustajien välistä, johon ehtii ensimmäisenä KaaPon Joona Järvistö, eikä Järvistö läpiajosta erehdy vaan taululle muuttuu tilanteeksi 2-2, joka kestääkin koko ottelun loppuun saakka.  

 

IMG 20200704 WA0004Ottelun nälkäisimmäksi pelaajaksi palkittiin #4 Mauno Sirén. Valinnan teki tällä kertaa TPV Powerchairin taustatiimi.

 MG 5815 Jaman jamna hyvant ekeväisyyspeli 3.7.2020Ennen TPV ottelua Tammelassa pelattiin hyväntekeväisyysottelu Jama Jaman johdolla, Hope ry:n ja TPV:n yhteistyöllä.

 

 MG 5823 RAJATTUJälleen useita kulmia ilman tulosta

 

 MG 5838 RAJATTUYli-Hietanen ja Mättö vääntämässä

 

 MG 5842 RAJATTUMyös TPV:n päädyssä erikoistilanteita

 

 MG 5850 RAJATTUKristian Yli-Hietanen oli hyvällä pelipäällä jälleen kerran

 

 MG 5945 rajattuOmar Khary kiirehtii karkuun KaaPo pelaajilta

 

 MG 5988 rajattuYli-Hietanen oli alati vaarallinen

 

20200703 201210

 

Tulos

 

Tilastot

 

Tilannekooste ottelusta:

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.