Helsingistä piste mukaan 0-0 tasurilla

TPV kohtasi vasta toisen ottelunsa tämän kauden Kakkosessa pelanneen HJK Klubi 04:n Bolt Areenalla lauantai-iltana.

Ottelussa maaleja ei nähty, vaikka TPV:llä oli lukuisia paikkoja tehdä vaadittava(t) osumat koko pistepotin viemiseen Tampereelle. 

Jo ottelun neljännellä minuutilla Omar Khary:n hyvästä syötöstä Kristian Yli-Hietanen voittaa Klubi puolustajan ja pääsee yksin läpi, mutta veto menee päin kotijoukkueen maalivahtia. 

Koko ottelun kuva oli, että kovavauhtisessa pelissä TPV oli selvästi edellä kotijoukkuetta 75-80 minuuttia ja paremmalla viimeistelyllä taululla olisi voinut olla isotkin lukemat. Tämän jälkeen alkoi vierasjoukkueelta loppumaan bensa koneesta helteisessä säässä. Klubi 04 pääsi oikeastaan peliin mukaan vasta viimeisen 10 minuutin aikana. Silloin olisi tuloskin voinut muuttua kotijoukkueen hyväksi, mutta TPV maalilla Antti Kuusinen hoiteli lähentelyt varsin hyvin ja pelasti pisteen kotiin viemiseksi. Ottelu oli selvästi kovavauhtisin peli toistaiseksi ja Klubi 04 on todella kova joukkue voitettavaksi kenelle tahansa. 

Kertaalleen pallo TPV maalissa kävikin, kun kello lähenteli 70 minuuttia, tällä kertaa kuitenkin avustava liputti tilanteen paitsioksi, kun Klubi pelaaja kävi vielä läheltä maaliviivaa tökkäämässä pallon verkkoon. 

Ottelussa koki kovia kapteeni Jari Nikkilä ottelun 77 minuutilla, kun kramppi jalassa pakotti vaihtoon. Nikkilän tilalle toppariksi tuli vasta 15-vuotias Elias Valli, joka pelasikin loppupelin varsin mallikkaasti ja oli debyytissään todella varma pallon kanssa. Kentällä nähtiin avauksessa Kakkosen debyytissään 16-vuotias Antti Kujala, joka pelasi myös todella edukseen. Molemmilta nuorilta todella miehekkäät otteet ennakkoon ajateltuna tosi vaikeassa ja haastavassa pelissä.

Koko joukkue ansaitsee kehut eilisestä pelistä, joka oli selvästi parasta peliä tämän kauden Kakkosessa ja todella hyvä tasonnosto edellisestä SalPa pelistä.

 

Krisun paikkaKristian Yli-Hietanen maalipaikassa jo ottelun neljännellä minuutilla

 

Klubi TPV kokoonpano

 

tilastot klubi04

 

Tilannekooste: 

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.