TPV kohtaa SalPan keskiviikon kotiottelussa Ratinan sametilla

TPV saa huomenna keskiviikkona vieraita Salosta, kun ensimmäisellä kierroksella hieman rumastikin kotiottelussaan selkäänsä saanut SalPa saapuu Ratinan samettiselle nurmelle mittaamaan kotijoukkueen kuntoa. HJK Klubi 04 kylvetti SalPaa Kakkosen avausottelussa lukemin 0-4. 

Viime lauantaina TPV kävi Espoossa hakemassa FC Espoosta 0-2 vierasvoiton.

TPV:n maaleista vastasi Jesse Oksanen 0-1 ja Kristian Yli-Hietanen 0-2. TPV:n maalilla Antti Kuusinen ei joutunut antautumaan kertaakaan Espoossa ja kaikki FC Espoon lähentelyt Kuusinen hoiteli tyylikkäästi. 

TPV on sarjataulukossa kolmantena avauskierroksen jälkeen, edellä taulukossa on samoissa pisteissä GrIFK:ta kylvettänyt Ilves/2 ja juurikin SalPan voittanut HJK Klubi 04. 

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat kaudelta 2017 ja tuolloin molemmat joukkueet hoitelivat voittoisasti omat pelinsä vieraskentällä. SalPa - TPV päättyi 2 - 4 lukemiin ja TPV - SalPa vuorostaan 1 - 3 maalein. Molemmissa kohtaamisissa nähtiin siis runsaasti maaleja ja sitähän katsojat tietenkin haluavat nähdä. 

TPV:ltä on varmuudella poissa Antti Kujala, joka siis kärsii edelleen viime kauden päätteeksi saatuja pelikieltoja ja sivussa on myös vammaansa paranteleva Paavo Näykki

Päävalmentaja Mikko Innanen on tyytyväinen joukkueen kykyyn omaksua paljon uutta asiaa nopeassa tahdissa, vaikka toki kehitysaskelia on vielä otettavana monella osa-alueella.

Nuorilta odotetaan, niitä kuuluisia isoja askelia, jotta avauskokoonpanoon on mahdollisuuksia ja kokeneemmalta kaartilta taas vastuunottoa kenttätapahtumista. 

SalPan riveissä nähdään myös Tamperelaisille ja varsinkin TPV:läisille tuttu Pekka Mattila. Mattila on muutaman TPS vuoden jälkeen siirtynyt SalPan riveihin ja hakee sieltä nostetta uralleen. Mattila uurasti avausottelussa täydet 90 minuuttia. 

 

Tervetuloa Ratinan Stadionille huomenna keskiviikkona 17.6. Peli alkaa 18:30 ja portit avautuvat tuntia ennen. Futis on parasta paikan päällä!

Ottelussa on rajoituksia ja lue lisää ottelujärjestelyistä -> https://www.tpv.fi/index.php/uutiset-edustus/1191-infoa-keskiviikon-tpv-salpa-ottelun-jaerjestelyistae

Paikalla on kahvio, makkarapisteet sekä fanituotemyynti Laukonsillan puoleisessa päässä, anniskelua sen sijaan ei ottelussa ole. 

 

Liput:

Aikuiset 15€

Alennusryhmät 10€

Alle 10-v lapset 5€

Varmista paikkasi katsomossa mobiililippu 25€

Kausikortit:

Aikuiset 80€

Alennusryhmät 55€

 

 MG 2192 ii

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.