FC Espoo - TPV miesten Kakkonen 13.6.20

VIHDOIN SE ALKAA, NIMITTÄIN MIESTEN KAKKONEN!

TPV pääsee lähtemään otteluun hyvällä terveystilanteella. Ottelusta sivussa on vain pelikieltoa kärsivä Antti Kujala sekä loukkaantumistaan paranteleva Paavo Näykki. 

Kahden harjoitusottelun jälkeen tositoimet alkavat nyt kun pisteitä on myös jaossa peleissä ja pitkältä tuntunut tauko on vihdoin ohi. TPV pelaa ensimmäisen Kakkosen ottelunsa Espoossa FC Espoon vieraana ja matsi starttaa klo 15:00. 

Tuleva Kakkosen kausi on poikkeuksellinen kun ottelumäärä putosi 17 otteluun ja sarjassa on välissä ns paikalliskierros. TPV sai kotiotteluita näistä 9 ja vierasotteluita jäi siis 8 kappaletta. 

Kotiotteluiden järjestelyistä tulee tarkempaa infoa vielä lisää myöhemmin. 

TPV:n valmistautuminen kauteen on sujunut koronaepidemiasta huolimatta suhteellisen hyvin ja joukkue on hyvässä kunnossa. Viime hetken harjoitusottelut JJK:ta ja FC Jazzia vastaan sujuivat tuloksellisesti mollivoittoisesti, mutta tulosta näistä peleistä ei haettukaan vaan pelaajia pyrittiin ajamaan pelin sisään mahdollisimman hyvin. Näin saatiin mahdollisimman monelle pelaajalle minuutteja kentällä alle ennen kauden avausta Espoossa.  Päävalmentaja Mikko Innanen ja kakkosvalmentaja Kari Sainio pääsivätkin kokeilemaan reilusti yli 20 pelaajan pelivalmiuksia näissä peleissä.

Päävalmentaja Mikko Innanen lähtee otteluun luottavaisin mielin. ”Lyhyellä valmistautumisjaksolla tauon jälkeen on saatu treenattua melko hyvällä porukalla ja lisää pahempia loukkaantumisia ei ole tullut, joten odottavaisin mielin tässä kauden avaukseen lähdetään Espooseen”. 

FC Espoo - TPV lauantaina klo 15:00 Leppävaaran Stadion

 

DSC 0011

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.