Edustusjoukkueen kapteenisto valittu ja nelikko valmiina hommiin

Jari Nikkilä on kaudella 2020 TPV:n edustusjoukkueen kapteeni. Hänen tukenaan kapteenistossa ovat Ardian Kovaqi, Paavo Näykki ja Verneri Uimonen. Kapteeni-nelikko nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa vierasottelussa Leppävaaran Stadionilla lauantaina 13.6. klo 15:00 kun TPV kohtaa Kakkosen ottelussa FC Espoon. 

 

IMG 20200608 181939TPV:n kapteenisto kaudella 2020 vasemmalta: Verneri Uimonen, Ardian Kovaqi, Jari Nikkilä sekä Paavo Näykki

 

Jari Nikkilä saa kunnian toimia joukkueen kapteenina, ja mies ottaa vastaan tehtävän ylpeänä.

Kokenut poppoo meillä tässä on kasassa ja tullaan kaikki hyvin toimeen keskenämme eli ei pitäisi jäädä kapteenistosta homman kiinni. Tiedostamme, että ollaan joukkueessa johtavia pelaajia ja sen pitää myös näkyä niin peleissä ja päivittäisessä tekemisessä treenikentällä. Tässä on nyt ollut parin kuukauden tauko yhteistoiminnasta ja se näkyy väkisinkin, mutta siihen nähden joukkueessa on hyvä ja tiivis tunnelma.

Hyvin on painettu hommia joulukuusta lähtien ja nyt jokainen otti vielä osaa seuran avustamiseen vaikeassa tilanteessa pudottamalla palkkioitaan, minkä näen tiivistävän joukkuetta entisestään. Joukkueen kanssa päätettiin laittaa nousu tavoitteeksi, mikä on mielestäni ainoa oikea lähtökohta millä mentaliteetillä sarjaan pitää lähteä. Jokainen ymmärtää, että se on hemmetin kova, mutta samalla realistinen tavoite. Toki se myös vaatii, että joukkue pysyy terveenä ja muutama juniori pystyy lunastamaan paikkansa tälle tasolle. 

 

Ardian Kovaqi nostaa myös kokemuksen isoon rooliin 

Meillä on tosiaan hyvä nelikko nyt kasassa ja kaikkien kanssa tullaan erittäin hyvin juttuun. Kokemusta riittää tällä nelikolla ja varmasti pystymme joukkuetta auttamaan kaikki omilla avuillamme. Joukkuehenki on hyvä, vaikka joukkue onkin muuttunut viime kaudesta melkoisesti.

Kuitenkin meillä säilyi hyvä runko ja muutama hyvä hankinta on saatu joukkueeseen mukaan niin on homma toiminut hienosti. Nousuhan se meillä täytyy olla tavoitteena ja se sovittiin yksimielisesti joukkueen kanssa. Itsellä tavoitteena on edelleen mennä pelaajana eteenpäin ja olla tärkeä palanen joukkuetta. 

 

Verneri Uimonen uutena kaverina joukkueessa nostaa esiin joukkuehengen ja keskinäisen luottamuksen

Yhteistyö meillä pelaa tosi hyvin kapteenistossa ja ajatukset monista asioista sopii hyvin yhteen. Hyviä valintoja mielestäni kaikki kapteenistoon, kaikki näyttää esimerkkiä kentällä ja sen ulkopuolella ja on syystä ansainnut varmasti paikkansa. Itsehän olen joukkueessa uusi, mutta tähän porukkaan oli helppo tulla, kun joukkuehenki toimii ja kaveriin luotetaan.

Henkilökohtaisesti tavoitteina on pelata paljon ja tasaisen vahvasti, joukkueena lähdetään tietysti joka pelistä hakemaan täysiä pisteitä. Ei ole mielestäni järkeä tavoitella kuin ykkössijaa niin kauan kun se vaan on mahdollista.

 

Paavo Näykki näkee myös nousun realistisena tavoitteena 

Meillä homma toimii kuin junan vessa tuttujen jätkien kanssa. Verkkukin (Uimonen) on tullut tutuksi, toki yhteinen saunailta hyvissä ajoin ennen tätä hässäkkää Koronan kanssa auttoi asiassa paljon. Komppaan tässä Jaria ja näen samoin, että oikea nelikko otti ohjat tässä junassa. Kyllä tämän nelikon pitää pystyä näyttämään esimerkkiä omalla tekemisellään.

Nousu on kova tavoite, mutta todellakin realistinen, terveenä silti pitää jätkien pysyä ja montaa loukkaantumista ei tietenkään sekään tavoite kestä. Itse yritän tällä hetkellä jelpata joukkuetta kentän ulkopuolella, mutta varmasti vielä myös kentälläkin.

 

TPV:n ensimmäinen kotiottelu pelataan Ratinassa (Tampereen Stadion) keskiviikkona 17.6.20 klo 18:30 alkaen. Vastassa Salon Palloilijat eli tutummin SALPA. Tervetuloa otteluihin paikan päälle!

 

NYT VIIMEISTÄÄN ON AIKA HANKKIA KAUSIKORTIT KAKKOSEN OTTELUIHIN JA NÄIN VARMISTAA PAIKKASI KATSOMOSSA -> https://www.tpv.fi/index.php/miehet/liput-ja-stadion/liput VIELÄ EHDIT SAAMAAN KAUSIKORTTISI KOTIIN TOIMITETTUNA ENNEN ENSIMMÄISTÄ KOTIOTTELUA

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.