Yleisöohjeita TPV - FC JAZZ otteluun sunnuntaille

TPV:n kauden aloitus lähestyy ja ensimmäinen tauon jälkeinen kotiottelu pelataan Ratinan Stadionilla sunnuntaina 7.6.2020 klo 13.00 alkaen.

Nyt on ratkennut myös se, että saamme ottaa yleisöä otteluun. Rajoitukset ja poikkeusolot näkyvät kuitenkin edelleen myös Ratinassa. Yleisöä saamme ottaa sisään 470 henkilöä, kun pois tuosta rajoitusmäärästä on laskettu mm kaikki talkoolaiset sekä muut toimijat, jotka ovat yleisön kanssa tekemisissä. 

Turvavälejä (1-2 metriä) tulee noudattaa kaikkialla stadionalueella, eli niin makkara- ja kahviojonoissa, WC tiloissa, katsomoissa sekä lipunmyynnissä ja muilla ruuhkautuvilla paikoilla.

Ratinan Stadionilla on käytössä vain pääkatsomo, jossa vain joka toinen penkkirivi on käytettävissä. Ohjeistuksissa suositellaan myös, että vain saman perheen jäsenet istuvat vierekkäisillä istuimilla. 

Käsidesejä löytyy niin portilta, kahvio- ja makkarapisteiltä ja niitä suositellaan käytettäväksi aina asioidessa näillä pisteillä. Kahvio- ja makkarapisteillä on käytössä myös korttimaksu ja käteisellä maksettaessa on toivottavaa käyttää myös tasarahaa. Ottelutapahtumassa/stadionalueella ei ole alkoholimyyntiä.

Riskiryhmiin kuuluvia suositellaan vielä toistaiseksi pysymään pois ottelutapahtumista. Myös jos tunnet olevasi sairaana ja tai tiedät oireilevasi Korona-oireita niin otteluun ei missään nimessä saa tulla.

Palloliiton ohjeistuksen mukaan vierasjoukkueen kannattajien ei pidä matkustaa vierasotteluihin. Aamulehti on toteuttamassa ottelusta striimin niille, jotka eivät paikan päälle pääse.

Kulku stadionille VAIN Laukonsillan puoleista portista. Ratinan kauppakeskuksen puoleinen portti on edelleen työmaa-aluetta, josta ei siis ole mahdollisuutta kulkea stadionille.

Portit aukeavat tunti ennen ottelua ja jonojen välttämiseksi toivomme että stadionille saavuttaisiin ajoissa. Sisään pääsee vain tuo rajoituksen mahdollistama määrä, joten sisäänpääsyn voit varmistaa vain saapumalla hyvissä ajoin. 

Pääsylipun hinta kaikilta 10€, lipunmyynnissä on käytössä korttimaksu ja käteisellä maksettaessa suosittelemme tasarahan ottamista valmiiksi.   

HUOM! Kausikortit, jäsenkortit ja muut alennukset eivät ole voimassa.

 

Nyt on viimeistään oikea aika hankkia kausikortti TPV:n Miesten Kakkosen kotiotteluihin -> https://tpv.fi/index.php/miehet/liput-ja-stadion/liput

 

Ratinasmall

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.