Edustusjoukkue on palannut harjoituksiin ja sopinut harjoitusotteluita

Palloliitto on julkaissut suunnitelmat Kakkosen kauden käynnistymisestä. Ensimmäiset ottelut pelataan 13.6 ja ottelupäivät selviävät myöhemmin. 

Korona pysäytti maaliskuun puolessa välissä joukkueen toiminnan lähes täydellisesti. Palloliitto ja Kakkosen seurat ovat työstäneet tulevan sarjakauden ohjeistuksia yhdessä Kakkosen seurojen kanssa säännöllisin väliajoin pandemian aikana ja täsmentänyt nyt ohjeistuksia sekä pelitavan, että aikataulujen osalta. 

Kakkosessa pelataan kaikissa kolmessa lohkossa 12 joukkueen yksinkertainen sarja sekä kolme neljän joukkueen alueellista lohkoa kaksinkertaisena sarjana, jolloin kaikille lohkon joukkueille tulee kuusi ottelua. Kauden aikana pelataan siis yhteensä 17 kierrosta. Tavoitteena on, että sarjan päättymispäivä on lokakuun viimeinen päivä.

Palloliitto tiedottaa tarkemmin, miten Miesten Kakkosen eri vaiheet sarjojen sisällä pelataan. Nousut ja putoamiset sarjoista tapahtuvat normaaliin tapaan, mutta mikäli jotain sarjaa ei pystytä pelaamaan loppuun, tätä varten on laadittu toimintatavat, kertoo kilpailupäällikkö Peter Lundström Palloliiton nettisivuilla.

 

Joukkue palasi pienryhmäharjoitteluun

TPV:n edustusjoukkue palasi harjoituksiin Palloliiton ja viranomaisten laatimia ohjeistuksia noudattaen noin kaksi viikkoa sitten. Lähes kahden kuukauden tauon aikana joukkueen pelaajat ovat harjoitelleet omatoimisesti laadittujen harjoitusohjelmien mukaisesti.

Joukkue on aloittanut pienryhmäharjoittelun ensin yhdellä ryhmällä (1+9) 11.5. alkaen. Kahdella (1+9) ryhmällä on nyt harjoiteltu pari viikkoa ja 1.6 koko joukkue palaa yhteisharjoituksiin. 

Joukkueessa on karsittu kuluja melkoisesti ja pelaajat sekä taustat ottivat osaa kulujen karsimiseen mm. palkkioiden pudottamisella ja varustekuluista karsimalla. Jokainen pelaaja sekä taustahenkilö suostui pudottamaan palkkioitaan keskusteltuaan seuran Puheenjohtaja Jouni Kaikurannan kanssa kokonaistilanteesta. Tässä pelaajat halusivatkin olla esimerkkinä muille seuratoimijoille ja kantaa kortensa kekoon, jotta seuran tulevaisuutta voidaan turvata. Samoin haluttiin turvata koko joukkueen pelaaminen ja jatkaminen Kakkosessa ilman yhdenkään pelaajan/taustan irtisanomista. 

 

Joukkue on sopinut ennen sarjakauden alkua pelattavista harjoitusotteluista

Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan Jyväskylässä JJK:n vieraana lauantaina 6.6. Hippoksen nurmella klo 14 alkaen.

Heti seuraavana päivänä 7.6 TPV kohtaa FC JAZZin Ratinan Stadionilla klo 13 alkaen.

Kumpaankaan otteluun ei ole vielä varmuutta saadaanko yleisöä paikalle ottaa lainkaan. Se että joudutaanko ottelut pelaamaan suljetuin ovin, selvinnee vasta lähempänä otteluita. Seurat seuraavat tietenkin THL:n, Aluehallintovirastojen ja Palloliiton ohjeistuksia ja näistä tiedotellaan heti kun jotain varmaa näkökulmaa asioihin saadaan.

Jos ottelu TPV - FC Jazz joudutaan pelaamaan ilman yleisöä niin pyrimme tästä ottelusta järjestämään jotenkin striimin esim TPV:n youtube-kanavalle. Tästäkin ilmoittelemme tarkemmin, kunhan muut asiat saadaan ensin selville.

JJK - TPV la 6.6. klo 14.00 Hippoksen nurmi

TPV - FC JAZZ su 7.6. klo 13.00 Ratinan Stadion 

 

Reenit1
 

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.