Kristian Yli-Hietanen TPV:n kanssa sopimukseen

                Kristian Yli-Hietanen (kuva: Henri Kilpinen)

 

Hyökkääjä Kristian Yli-Hietanen, 23, on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen TPV:n kanssa. Ilveksen juniorivuosien jälkeen n 10-vuotiaana tuli eteen muutto Kanadaan ja opiskelut sekä harrastus jatkui siellä. Viimeisimmät vuodet Kanadan yliopistosarjassa UBC Thunderbirds:n (University of British Columbia) riveissä pelannut Yli-Hietanen palaa Suomeen ja Tampereelle entiseen kotikaupunkiinsa, mutta nyt TPV:n riveihin.

Neljä kautta Kanadan yliopistosarjaa pelannut Kristian Yli-Hietanen kokeilee ensi kaudella kykyjään miesten Kakkosessa. Hyökkääjä teki kauden 2020 sisältävän sopimuksen TPV:n kanssa. 
Yli-Hietanen, 23, pelasi sekä Capilano University:n ja University of British Columbia:n yliopiston joukkueissa. High school tuli käytyä Sutherland Secondary:ssä. 
 

Kristian

Isoimmaksi vahvuudekseen Kristian ilmoittaa vihaamisen häviämistä kohtaan. Vihaan häviämistä yli kaiken ja teen voittamisen eteen mitä ikinä tarvitaan, Kristian lataa. Palasin Suomeen opiskelujen jatkamisen vuoksi ja tietenkin jalkapallouran jatkamisen vuoksi. Pelit Cupissa ovat näyttäneet, että pelien taso on suunnilleen samaa luokkaa Kanadan sarjan kanssa, tietty korkeammalle tässä vielä tähdätään omalla uralla. Joukkue tuntuu omasta mielestä todella hyvältä ja joukkueessa on hyvät äijät mukana, joten oli helppo sopeutua joukkueeseen mukaan. Toivottavasti onnistun tulevalla kaudella useasti maalinteossa ja autan joukkuetta siten nousemaan takaisin Ykköseen, Kristian juttelee. 

Kristian2

– Kristian harjoitteli muutaman viikon mukanamme ja pidimme näkemästämme, päävalmentaja Mikko Innanen sanoi tiedotetta tehdessä. Hän on monipuolinen nuori pelaaja, jolla on potentiaalia ottaa iso askel eteenpäin nopeastikin. Neljä yliopistovuotta antavat hyvät työkalut lyödä läpi ensin Kakkosen tasolla ja sen jälkeen jopa korkeammalla tasolla. Treeneissä on näkynyt ensimmäisenä peräänantamattomuus ja halu päästä pallolle. Hän käyttää molempia jalkojaan todella hyvin ja vedot lähtevät yllättävistäkin paikoista vaarallisesti. Kyllähän kaverista huomaa jo treeneissä, että töitä on tehty jo ennen tänne saapumista ja halu eteenpäin on kova. Nyt meillä on tosiaan se kuuluisa katsomaton kortti käsissämme, jos ehjänä mies pysyy niin Kakkosen maalipörssin voittokaan ei välttämättä ole kaukana.

 

Kristian Yli-Hietasen viimeisimmät tilastot:

2015 - 2016 Capilano University

2016 - 2017 Capilano University

2018 - 2019 UBC - Canada West mens soccer - Sarja

2018 - 2019 UBC - Canada West mens soccer - Playoff

 

TPV:n sopimuspelaajat (28):

1 Antti Kuusinen, 2 Mustafa Hussein Zada, 3 Ardian Kovaqi, 4 Mauno Sirén, 5 Elias Valli, 6 Jari Nikkilä, 7 Jesse Oksanen, 8 Erkka Helminen, 9 Antti Kujala, 10 Paavo Näykki, 11 Tomi Ylinen, 12 Jaakko Häyhä, 13 Kristian Yli-Hietanen, 14 Omar Khary, 15 Arttu Mättö, 16 Ali Al-Fatli, 17 Ali Matar, 18 Topi Järvi, 19 Hakim Belbachir, 20 Verneri Uimonen, 21 Julius Stenroos, 22 Granit Shala, 23 Joonas Rantala, 24 Nuutti Mustalahti, 25 Joakim Ruohonen, 26 Miska Huttunen, 27 Elias Harala, 30 Aapo Sipponen

Jukka Gustafsson joukkueen jutullaJukka Gustafsson kävi joukkueen kanssa juttusilla

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.