Kakkosen Cupin välierä TPV-JIPPO sunnuntaina

8.SC TPV Jippo face2

Hiihtoloman jälkeen miesten edustus pääsee sunnuntaina jälleen tositoimiin, kun Kakkosen cup jatkuu välieräottelulla Jippoa vastaan. Kakkosen pohjoislohkossa ensikaudella pelaava joensuulaisjoukkue on pelannut talven otteluissa vahvasti. Hiihtoloma osui TPV:llä tällä kertaa hyvään kohtaan, näin pelaajat saivat hiukan huilia ennen seuraavaa koitosta ja pikkuloma teki varmasti hyvää, koska harjoittelimme todella kovaa edellisen harjoitteluviikon ennen taukoa.

- Hyvin talven peleissä pelannut Kakkosen C-lohkon joukkue on meille hyvä testi ja mahdollisuus. Haluamme ehdottomasti voittaa ja saavuttaa Kakkosen Cupin finaalipaikan, päävalmentaja Mikko Innanen tuumaa. 

 

Vastassa on joukkue, joka on talven aikana pelannut hyvin. Harjoitusotteluissa mm KuPS voitti Jipon ”vain” 2-0 ja esim Cupin otteluissa joukkue kaatoi JäPSin 2-5 ja PePo:n 3-0 ja NJS kaatui jatko-otteluun venyneessä ottelussa 1-0 jatko-ottelun ensimmäisen jakson lopussa tulleella osumalla. 

Myös TPV on onnistunut mallikkaasti talven peleissään. Vain HJS on onnistunut maalinteossa TPV:n verkkoon, mutta kaikissa muissa peleissä TPV on pitänyt nollat taululla pitkälti puolustuksen ja maalivahtipelin ansiosta. Näissä peleissä myös yläkerrassa on onnistuttu pitämään palloa, joten hirmuvaarallisia paikkoja tai vastahyökkäyksiä ei ole tullut liukuhihnalta. 

- Suomen cupin ottelut on aina oma lukunsa, pelataan sitä millä tapaa tahansa. Toiset panostaa Cupiin hieman enemmän kuin toiset, joillakin nämä ovat selkeästi harjoitusotteluihin verrattavia otteluita eikä niistä haeta kuin kokemusta ja testataan pelimiehien valmiuksia hiukan isommalla panoksella. Toiset taas panostavat näihin enemmänkin ja hakevat jatkopaikkoja isommin panostuksin. Päävalmentaja Innanen lupaa joukkueen ”panostavan” täysillä tähän välieräotteluun, jotta finaalipaikka Kakkosen Cupissa saadaan tämän kauden joukkueella hankittua. 

 

Viralliset ottelut sytyttävää pelaajat ja valmentajat talvellakin. Pelkät harjoitusottelut pitkän talven aikana ei motivoi joukkuetta samaan tapaan kuin näin, että saadaan virallisia matseja myös alle talvikaudella. Tottakai voittoa haetaan jokaisesta ottelusta ja sunnuntainakin haluamme voittaa ja saavuttaa finaalipaikan ja saada Veikkausliigajoukkue FC Interin vastustajaksi kotiotteluun seuraavalla Suomen Cupin kierroksella. Voitolla sunnuntaina aukeaa paikka viralliseen Suomen Cupiin ja siinäkin jo 16 parhaan joukkoon.

- Tämä cupsysteemi, missä joukkueet pelaavat ensin karsintasarjaa, jossa pelit ei lopu heti ensimmäiseen tappioon välttämättä, antaa Innasen ajatuksissa enemmän mahdollisuuksia kokeilla pelaajien valmiuksia. Esimerkiksi 5 vaihtoa ensimmäisissä otteluissa on hyvä mahdollisuus kokeilla useamman pelaajan eväitä. Nytkin TPV:llä on paljon omia nuoria mukana joukkueessa, joille nämä pelit ovat iso mahdollisuus näyttää osaamistaan ja jopa varmistella pelipaikkaa kesän sarjapeleihin. Cupin peleissä on meillä käynyt kentällä jo 23 eri pelaajaa neljässä ottelussa ja maalintekijämerkintöjäkin on siunaantunut jo kuudelle eri pelaajalle. 

 

Edellisessä kohtaamisessa TPV jäi telineisiin Tammelassa

TPV ja Jippo ovat kohdanneet edellisen kerran kaudella 2010, jolloin pelattiin Ykköstä. Harjoitusotteluitakaan ei tässä välissä ole joensuulaisten kanssa ollut. Tuolloin Mourad Seddikin alaisuudessa ensin Jippo - TPV päättyi 0-0 ja vuorostaan TPV - Jippo päättyi 0-3. Tuolloin Jippo päätti TPV:n kahdeksan ottelun mittaiseksi venyneen tappiottomien otteluiden putken ja samalla tuo kyseinen Tampereen ottelun tappio lähes varmisti TPV:n putoamisen Kakkoseen. TPV jäi sarjassa juurikin Jipon taakse 3 pisteen erolla, toki voittokaan ei tuosta ottelusta olisi vielä TPV:n pysymistä ykkösessä varmistanut sillä Jipolla oli huomattavasti parempi maalisuhde tuolloin.

 

Kakkosen Cupin ja Suomen Cupin jatko-ohjelma 

Kakkosen Cupin toinen välieräottelu KaaPo - HJS pelattiin sunnuntaina 1.3. ja tuosta otteluparista finaalipaikkansa varmisti 2-0 voitolla KaaPo. Maanantaina 2.3 arvottiin myös jo seuraavan kierroksen otteluparit Suomen Cupin neljännesvälierissä. 16 parhaan joukkoon selvinneet joukkueet pelaavat siten että alempisarjalainen saa automaattisesti kotiedun otteluun, joten sunnuntain ottelun voittaja saa kotiotteluun vieraakseen Veikkausliigajoukkue FC Interin Turusta.

Veikkausliigan karsinnoista cupvaiheeseen etenee kahdeksan joukkuetta ja Ykkösen karsinnasta neljä joukkuetta. Lisäksi lohkovaiheeseen pääsee kaksi Kakkosen Cupin parasta joukkuetta sekä kauden 2019 Suomen Regions’ Cupin finalistit. Kakkosen Cupin finaali pelataan Suomen Cupin finaalin yhteydessä 16.5. Turussa. Kakkosen Cupin finaalin voittajalle on luvassa 5000 euron palkintopotti. Myös finaalin hävinnyt joukkue palkitaan 1000 euron palkinnolla.

 

Suomen Cupin neljännesvälieräparit:

  • KPV - HJK
  • KTP - Ilves
  • TiPS - TPS
  • KaaPo - KuPS
  • TPV/JIPPO - FC Inter
  • MP - FC Haka
  • PeKa - FC Lahti
  • AC Oulu - FC Honka

 

TPV - JIPPO sunnuntaina 8.3. klo 15:30 Pirkkahallissa. TPV:n toimihenkilöistä on lippuluukulla nimilista, josta omalla nimellä saa pääsylipun. TPV juniorit ilmaiseksi sisään seura-asussa. Kausikortilla myös vapaa pääsy otteluun.

 

Liput ja ohjeet otteluun:

Liput 5€
alle 10-v ilmaiseksi
Ennakkoon liput voi hankkia mobiililippuina ZUPticketistä
Kausikortit:
Aikuiset 80€
Alennusryhmät 55€ *
* Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä 10 - 17 - vuotiaat lapset. Alennusryhmiin oikeuttava todistus esitettävä korttia hankkiessa sekä otteluissa lipuntarkistuksen yhteydessä.

 

Portilla turvatarkastus.
Katsomo tyhjennetään edellisen ottelun loputtua ja katsomoon kulku avataan n klo 15.00 lipunmyynnin auettua.
Pirkkahallin kahvio palvelee ennen ottelua ja ottelun tauolla.
 

SC TPV JIPPO mainos

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.