Hyökkääjä Elias Harala TPV:n kanssa sopimukseen

 

                Elias Harala / kuva: Henri Kilpinen
 
Hyökkääjä Elias Harala (26) on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen TPV:n kanssa. Ilveksen juniorivuosien jälkeen TKT:n A-junioreihin siirtynyt Harala on pelannut kaksi viime kautta Tampere Unitedissa. Kolmoseen putoaminen tarkoitti myös uuden seuran kartoittamisen mahdollisuuden. Tätä ennen Harala paiski hommia PJK:n joukkueessa Kolmosessa. 
”Intin jälkeen olin Vierumäellä opiskelemassa ja treenasin talvet Lahti Akatemiassa ja kesäisin palasin Tampereelle ja pelasin PJK:n riveissä. Kun sitten sain opinnot suoritettua, siirryin Tamuun, jossa meni 2 edellistä kautta, Harala toteaa”

 

Perimmäinen syy että TPV valikoitui tälle kaudelle, oli halu kehittyä edelleen pelaajana:

”TPV vaikuttaisi olevan taitava ja pelaava joukkue, jossa on paljon hyviä jätkiä, moni näistä myös entisiä pelikavereita. Koen tämän olevan hyvä paikka pelata ja kehittyä. Nälkää löytyy vielä kehittyä pelaajana ja pelata niin korkealla kuin mahdollista. Viime kausi oli todella vaikea niin itselle kuin koko joukkueelle. Itselle sattui takareiden repeämä keskellä kesää eikä muutenkaan ollut onnistunein kausi. Joukkueena ei saatu missään vaiheessa peliä kunnolla rullaamaan, mikä johti putoamiseen. Henkisesti todella raskas kausi.” 

 

Joukkueessa paljon kokemusta ja nuoruutta, miten se näkyy treeneissä?

”TPV vaikuttaa hyvältä sekoitukselta kokeneempia kovia pelimiehiä ja todella potentiaalisia nuoria. Joukkueessa vallitsee myös todella hyvä joukkuehenki. Myös valmennus saa kiitosta, Innanen vaikuttaa rauhalliselta ja pätevältä valmentajalta, jonka kanssa on helppo keskustella. Toivon ja uskon että Innalla on annettavaa minulle laitahyökkääjänä, kun hän on itsekin sitä paikkaa pelannut.”

 

Entä mukavin muisto peliuralta?

Pienenä rakastin pihapelejä, kun vaan nautittiin täysin vapautuneesti pelaamisen ilosta. Uskon että tällaisen pelifiiliksen löytymisestä olisi hyötyä myös nykyään, pelasi sitten millä tasolla tahansa.

 

Elias Harala on erottunut testissä niin fyysisenä kuin juoksuvoimaisena pelaajana.

Päävalmentaja Mikko Innanen on tyytyväinen saadessaan täydennystä yläkertaan ”Elias tuo meille leveyttä ja vahvistusta laidalle tai vielä hiukan ohkaiseen hyökkäysosastoomme. Hänen treenaamisessaan on näkynyt vahvuuksista hyvä vasemman jalan laukaus, hyvä fysiikka sekä pallon kanssa haastaminen hyökkäyssuunnassa, Innanen selventää. 
Häntä voin käyttää joko laidalla tai puhtaasti kärkenä, joka on meille hyvä uutinen, että kokemusta löytyy molemmilta pelipaikoilta, Innanen lisää.”

 

Elias Haralan tilastot:
Vuosi    Joukkue    Sarja    Ottelut    Maalit    Min  
2019    TamU    Kakkonen        637  
        Suomen Cup        135  
        Nelonen        322  
2018    TamU    Kakkonen    16      779  
        Nelonen        90  
2017    PJK    Kolmonen    17      1414  
2016    PJK    Nelonen    19      1461  

 

TPV:n sopimuspelaajat (27):
1 Antti Kuusinen, 2 Mustafa Hussein Zada, 3 Ardian Kovaqi, 4 Mauno Sirén, 5 Elias Valli, 6 Jari Nikkilä, 7 Jesse Oksanen, 8 Erkka Helminen, 9 Antti Kujala, 10 Paavo Näykki, 
11 Tomi Ylinen, 12 Jaakko Häyhä, 14 Omar Khary, 15 Arttu Mättö, 16 Ali Al-Fatli, 17 Ali Matar, 18 Topi Järvi, 19 Hakim Belbachir, 20 Verneri Uimonen, 21 Julius Stenroos, 22 Granit Shala, 23 Joonas Rantala, 24 Nuutti Mustalahti, 25 Joakim Ruohonen, 26 Miska Huttunen, 27 Elias Harala, 30 Aapo Sipponen
IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.