TPV sopimukseen Omar Kharyn kanssa

Omar Khary3
 Omar Khary

 

TPV on solminut vuoden mittaisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Omar Kharyn (25) kanssa.

Tuleva kausi on keskikenttämiehelle jo neljäs miesten Kakkosessa. Khary on pelannut aikaisempina kausina Ykköstä FC Hakassa ja Veikkausliigaa Ilveksessä ja PK-35:ssä. Kakkosen pelejä on tullut vyölle 56 TamU:n sekä Klubi 04:n riveissä. Ykkösen otteluita Hakassa tuli 9 ja liigaotteluita PK:35:ssä 9 sekä Ilveksessä 14.
 
- Omar on hyvä vahvistus meidän keskikentälle: tarpeeksi monipuolinen ja hyvän pelikäsityksen omaava täydentämään keskikentän osaamista. Hän pystyy toteuttamaan meidän pelisuunnitelmaa ja tarvittaessa myös tukemaan hyökkäyksiä sekä kokeneena pelaajana tuo lisäksi pallollista osaamista. Hyvän syöttötaidon lisäksi tarvittaessa onnistuu myös kovaa pelaaminen mitä keskikentän keskellä myös halutaan. Omar on juuri sen tyyppinen pelaaja minkä ehdottomasti halusin joukkueeseen, kertoo TPV:n päävalmentaja Mikko Innanen.
 
Omar Khary2
 
TPV on tuttu joukkue Kharylle jo aikaisemmilta vuosilta vastustajana ja tutut pelikaverit helpotti entisestään päätöstä siirtyä TPV:n paitaan:
- Työt ja opiskelu pitävät minut vielä osittain Helsingissä ja Tampereella pysyn paremman puoliskoni vuoksi. TPV vaikutti tässä kohtaa minulle parhaalta vaihtoehdolta yhdistää opiskelu/työt ja jalkapallo. Näin ollen minun on helppo yhdistää nämä kaksi minulle tärkeää asiaa. Jossain kohtaa uraa oli pakko tehdä päätös jatkanko ammattilaisuuden tavoittelua vai menenkö yliopistomaailmaan. Koulun näin tulevaisuuteni kannalta parempana vaihtoehtona ja akateemiseen maailmaan hyppääminen oli hyvä ratkaisu, koska jalkapallon pelaaminen rinnakkain onnistuu hyvin. Myös useampi tuttu pelaaja joukkueessa helpotti valintaa.
 
Omar Khary1
 
Tulevan kauden TPV on sekoitus kokemusta ja uusia nuoria pelaajia, jotka ovat vasta uransa alkupuolella. Tämä on myös Omarin mielestä hyvä asia:
- Tämän kauden TPV vaikuttaa tässä vaiheessa minusta erittäin hyvältä. Hyvä sekoitus kokeneempaa pelaajaa sekä nuorisoa. Ehdin muutaman treenin treenailla joukkueen mukana ennen vaihto-opintojani Singaporessa ja silloin oli jo hyvä meininki treeneissä. Uskon TPV:n saavan jalkeille erittäin kilpailukykyisen joukkueen. Myös valmentaja Innasesta minulle jäi erittäin hyvä fiilis. Toki jo tiesin ennen treeneihin menoa millainen valmentaja on kyseessä. Treeneissä painotetut asiat resonoivat myös hyvin niiden asioiden kanssa, joista itse pidän jalkapallossa.
 
Maalivahtiosastolle täydennystä A-junioreista:
Myös maalivahtiosastolle saadaan lisää mahdollisuuksia peluutukseen ja vaihtoehtoja treeneihin kun A-junioreista Jaakko Häyhä (18) on nostettu edustusjoukkueen rinkiin mukaan. Jaakko on TPV:n oma kasvatti ja ansaitsee näin mahdollisuuden myös oman seuran edustusjoukkueessa katsoa mihin omat rahkeet riittävät. Jaakko ja muutkin juniorimaalivahdit ovat jo viime kaudellakin osallistuneet edustusjoukkueen harjoituksiin ja sama linja jatkuu edelleen, jotta TPV:llä jatkossakin on käyttökelpoisia maalivahteja omasta takaa. 
 
Jaakko Hayha   Jaakko Hayha2
 Jaakko Häyhä   Jaska lennossa kuva:Ismo Alhoniemi
 
TPV:n edustusjoukkue alkaa olemaan valmis alakerran ja keskikentän osalta eikä näille paikoille enää etsitä pelaajia aktiivisesti:
- Nyt Ardian Kovaqin ja Omar Kharyn sopimusten myötä meillä alkaa joukkue olemaan alakerran ja keskikentän osalta valmis ja hyvällä mallilla. Mahdollisuuksien mukaan katsastamme kevään aikana 2-3 hyökkäyspään pelaajaa, mutta minkäänlaista kiirettä tai hosumista emme tämän asian kanssa toistaiseksi pidä toteaa päävalmentaja Mikko Innanen.

 

TPV:n sopimuspelaajat (26):
1 Antti Kuusinen
2 Mustafa Hussein Zada
3 Ardian Kovaqi
4 Mauno Sirén
5 Elias Valli
6 Jari Nikkilä
7 Jesse Oksanen
8 Erkka Helminen
9 Antti Kujala
10 Paavo Näykki
11 Tomi Ylinen
12 Jaakko Häyhä
14 Omar Khary
15 Arttu Mättö
16 Ali Al-Fatli
17 Ali Matar
18 Topi Järvi
19 Hakim Belbachir
20 Verneri Uimonen
21 Julius Stenroos
22 Granit Shala
23 Joonas Rantala
24 Nuutti Mustalahti
25 Joakim Ruohonen
26 Miska Huttunen
30 Aapo Sipponen
 
IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.