Näykille jatkosopimus ja 6 junioria rinkiin lisää

Naykki

TPV on tehnyt jatkosopimuksen oman kasvattinsa Paavo Näykin (23) kanssa. Näykki kuului viime kaudella joukkueen runkopelaajiin ykkösessä; Otteluita kertyi 22/27 ja minuuttejakin 1619, joka oli joukkueesta kuudenneksi kovin määrä. Joukkueen sisäisen pistepörssin Paavo vei nimiinsä viidellä (5) maalilla ja neljällä (4) maaliin johtaneella syötöllään. 

Päävalmentaja Mikko Innanen oli mielissään sopimuksen syntymisestä:
- Paavon sopimus on yksi meidän tärkeimpiä ja on meille erittäin tärkeää että Paavo päätti jatkaa kasvattajaseurassaan. Hän on iso palanen meidän keskikenttää ja hänen mukanaan tulee paljon pallollista osaamista ja kokemusta keskisektorille. Kehitystä on tapahtunut vuosi vuodelta ja potentiaalia löytyy sekä halu kehittyä on kohdillaan. Näillä eväillä on ura silti vielä alkuvaiheessa, eteenpäin ja isompiin ympyröihin siirtyminen on vain ajan kysymys. Siksi Paavolla on myös mahdollisuus siirtyä ylemmäs sarjaportaissa jos sopiva tarjous jossain kohtaa kautta eteen tulee. Paavo tulee selkeästi olemaan isossa roolissa joukkueessamme, Innanen sanoo.

 

Paavo Näykki myönsi että mahdollisuus muualle lähtemiseen oli ensi kertaa todella lähellä:
- Viime kauden pettymyksen jälkeen halusin ottaa etäisyyttä jalkapalloon ja keskittyä kaikkeen muuhun. Olin jo varma, että maisema vaihtuu 18 TPV vuoden jälkeen. Montaa eri joukkuetta mietin, missä voisin pelata seuraavan kauden. Lopulta kaiken pohdintojen ja unettomien öiden jälkeen totesin itsekseni ”one more year Paavo”. Mukava on jatkaa kasvattiseurassa. 

 

TPV teki myös sopimuksia nuorten lupauksien kanssa 

TPV:n A-junioreista nostetaan edustusjoukkueen rinkiin jopa 6 pelaajaa kerralla. He kaikki ovat pelikelpoisia ja päävalmentaja Mikko Innasen käytettävissä tarvittaessa. Innanen huomioi myös, että yhteistyö A:n valmentaja Mika Aaltosen kanssa on ollut helppoa ja yhteisymmärrys on löytynyt joka asiaan helposti. 

junnut2Nuutti Mustalahti, Joakim Ruohonen, Ali Matar, Miska Huttunen, Julius Stenroos ja Granit Shala 

TPV:n sopimuspelaajat 24.1.2020:

1 Antti Kuusinen, 30 Aapo Sipponen, 4 Mauno Sirén, 5 Elias Valli, 6 Jari Nikkilä, 7 Jesse Oksanen, 8 Erkka Helminen, 9 Antti Kujala, 10 Paavo Näykki, 11 Tomi Ylinen, 15 Arttu Mättö, 17 Ali Matar, 18 Topi Järvi, 19 Hakim Belbachir, 20 Verneri Uimonen, 21 Julius Stenroos, 22 Granit Shala, 23 Joonas Rantala, 24 Nuutti Mustalahti, 25 Joakim Ruohonen, 26 Miska Huttunen

 

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.