Joonas Rantala jatkaa TPV:ssä

Joonas Rantala 9.1.20

 

TPV:n tuorein sopimuspelaaja Joonas Rantala aloittaa neljännen kautensa TPV:n joukkueessa. Syksyllä 2016 Porista Tampereelle muuttanut 23-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella 18 Ykkösen ottelussa, joista 16:ssa hän oli aloituksessa.

- Haluan olla mahdollisimman hyvä ja pelata toistaiseksi parhaan kauteni. Minä haluan pelata Kakkosta korkeammalla tasolla ja niin haluavat muutkin tämän joukkueen pelaajat, sanoo Rantala.

Neljännen kautensa TPV:ssä aloittava Joonas Rantala suuntaa katseensa joukkueen talviharjoitteluun ”hyvillä fiiliksillä”. Omatoiminen harjoittelu on ollut laadukasta, joten halu päästä pelaamaan on jo nyt suuri. Ennen Kakkosen kauden alkua edessä ovat Suomen Cupin ottelut, jotka TPV aloittaa 26.1. Cupin otteluita Rantala pitää tärkeänä lisänä jo pelkästään siksi, että otteluissa on panosta aivan toisella tavalla kuin harjoitusotteluissa. Päähuomio on kuitenkin luonnollisesti Kakkosen otteluissa.

Rantala on asettanut itselleen kovat tavoitteet, mutta mies ei ole asettanut rimaa matalalle myöskään koko joukkueen kohdalla.

- Haluan olla mahdollisimman hyvä ja pelata toistaiseksi parhaan kauteni. Minä haluan pelata Kakkosta korkeammalla tasolla ja niin haluavat muutkin tämän joukkueen pelaajat. Minun mielestäni meidän on lähdettävä hakemaan nousua takaisin Ykköseen, toteaa Rantala.

Putoaminen Kakkoseen "ranskalaisen visiitin" jälkeen oli Rantalallekin tietysti pettymys. Kauden alku oli henkisesti vaikea, koska peliaikaa ja tätä myöten vastuuta ei tullut, kunnes yhtäkkiä kumpaakin oli saatavilla ja otettavissa. Vaikean alun jälkeen Rantala oli avauksessa 16 kertaa ja pelasi 18 ottelussa, joista kolmetoista alusta loppuun.

- Kun aloin saamaan vastuuta, niin mielestäni pelasin hyvin ja koin, että olen vähintään Ykkösen sarjatason pelaaja. Haluaisin tietysti pelata vielä Ykkösessä, sillä pysyin hyvin mukana, Rantala sanoo.

Pelaaminen Ykkösessä toi kokemusta, jota Rantalan mukaan on syytä niin hänen kuin koko joukkueen käyttää hyväksi.

- Isossa kuvassa Kakkosessa on Ykköseen verrattuna vähän huonompia pelaajia, eivätkä intensiteetti ja vauhti ole niin kovia. Kun Ykkösessä pystyin pelaamaan vaaditulla tavalla, niin se tuo luottamusta ensi kauden otteluihin Kakkosessa.

- Kausi opetti kaikille joukkueessa mukana oleville paljon ja näitä kokemuksia meidän on hyödynnettävä. Kaksinkamppailujen voima on erilaista kuin Kakkosessa ja selväksi tuli, että tilanteisiin on ihan oikeasti mentävä, jotta sen pallon voittaa itselleen. Erikoistilanteissa epäonnistuimme monesti ja tällä kaudella puolestaan meidän on pystyttävä pelaamaan kuin viime kauden vastustajamme pelasivat, Rantala huomauttaa.

Teksti ja kuva: Ismo Alhoniemi

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.