Kuusinen ja Mättö tekivät sopimukset

Antti Kuusinen 8.1.20

 

Viime kaudella TPV:n edustuksen ykkösmaalivahdiksi noussut Antti Kuusinen on tehnyt jatkosopimuksen seuran kanssa. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Tampere Unitedista tullut Arttu Mättö, joka vielä kaudella 2018 pelasi TPV:n A-junioreissa ja kakkosjoukkueessa.

23-vuotias maalivahti Antti Kuusinen lähti viime kauteen TPV:n kakkosmaalivahtina, mutta jo alkukauden aikana hän nousi ykköseksi pelaten 13 ottelua. Maalivahdiksi Kuusisella on hyvä pituus, sillä mies on 187-senttinen. Kuusinen on luonnollisesti iloinen allekirjoitettuaan jatkosopimuksen TPV:n kanssa.

- Ei tarvitse enää miettiä, missä pelaan vai pelaanko missään ensi kaudella.

Kuusinen pelasi Kakkosta Tampereen Unitedin joukkueessa, kunnes siirtyi viime kaudeksi TPV:hen. Kauden aikana ykkösmaalivahdin roolin itselleen pelannut Kuusinen lähtee uudellakin kaudella hakemaan paljon peliaikaa mutta myös mahdollista nousua takaisin Ykköseen.

- Viime kausi toi mukanaan paljon hyviä kokemuksia, mutta kauden lopetus tietysti oli harmillinen. Putoaminen jätti pelillisesti kaivelemaan, koska meillä oli kaikki mahdollisuudet säilyttää paikka Ykkösessä. Emme kuitenkaan tässä onnistuneet, sanoo Kuusinen.

Uudesta kaudesta Kuusinen ei ole harhakuvitelmia. Ottelut eivät helppoja, siitä pitää huolen kovan lohkon hyvät joukkueet. Yhtään helppoa peliä ei sarjaohjelmassa ole, Kuusinen huomauttaa.

22-vuotias keskikenttäpelaaja Arttu Mättö pelasi viime kaudella 21 ottelua Kakkosessa ja joka kerta täydet minuutit. TamU-vuoden jälkeen jälleen TPV:hen palaava Mättö saapui kasvattajaseuraansa hyvillä ja odottavilla tunnelmilla. Ensimmäisissä harjoituksissa Mättöä odotti monta tuttua pelaajaa.

Kakkosen kausi oli sinipaidoille vaikea, mutta paljon peliaikaa saanut Mättö tietää pystyvänsä pelaamaan luottamuksen arvoisesti tällä tasolla.

- En hyppää suureen tuntemattomaan, vaikka uuteen joukkueeseen olenkin tullut. Meille on rakentumassa hyvä joukkue, joka lähtee hakemaan menestystä. Toivon tietysti pääseväni pelaamaan mahdollisimman paljon, sanoo Mättö.

Keskikentän keskellä ja topparina pelannut Mättö pitää vahvuutenaan puolustuspelaamista.

- Pallollisessa pelaamisessani ja tilan havainnoimisessa on vielä kehitettävää. Maalihirmu en luonnollisestikaan ole, eikä tätä minulta odotetakaan. Pyrin huolehtimaan muun muassa oikeasta kenttätasapainosta, Mättö toteaa.

Teksti ja kuvat: Ismo Alhoniemi

Arttu Matto 9.1.2020

Yläkuvan maalivahti Antti Kuusinen jatkaa TPV:ssä, keskikenttäpelaaja Arttu Mättö palaa kasvattajaseuraansa.

IMG 3038 kopio
23.10.2021

TPV valmiina kauden päätökseen

in Edustus uutiset
IMG 8546
17.10.2021

Taukojohto ei pitänyt Grania vastaan

in Edustus uutiset
IMG 7605
15.10.2021

TPV kauden viimeiselle vierasreissulle

in Edustus uutiset
IMG 7859
11.10.2021

TPV seurasi nousujuhlia vierestä

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

           

     

     
     
     
     
     
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #9 ANTTI KUJALA  
     
     
   ABS1  
     
   #15 ROOPE TUOMI  
     
     
  PHILIKIVI  
     
   #23 FARHAD RAHIMI  
     
     
  Jussi Kuitunen  
     
  #25 JUHO MATTILA  
     
     
  Pispalan pulteri 01 2020 kopio  
     
  TPV:N NÄLKÄISIMMÄN PELAAJAN PALKITSEE  
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.